Bu Müzik Tarzının İsmini Bilen ?

wadepo64

Hectopat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Merhaba arkadaşlar aşağıda verdiğim 2 videodaki müziğin tarzı nedir veya buna yakın parça önerebilirmisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk videodaki müziğin aynısını haswell sistem toplamada Recep Abi ile Ali Abi kullanmışlardı. İntro müzikleri gibi geldi bana. Şunu bir incele istersen.
Bu sözlü:
Bu müzikler özel olarak yapılıyor diye biliyorum lisanslanmış müzikler o videodakiler.
Jacob Lavallee - Epic | İzlesene.com Video Buda var buda herkesin tanıyacağı bir şarkı, genellikle bunları kesip kullanıyorlar bir örnekte şu:

Dubstepden biraz daha farklı youtube fln bakıyorum yok electro ile dubstep karışımı ama ayrı bir tarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…