Bu ne böceği?

Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yav akşam akşam geldi pikenin altından ayağımı ısırdı. Şu an ayağım kızardı ve kaşınıyor. Sizce bu ne böceğidir arkadaşlar, zehirli midir?

Zehirli olup olmadığını ve adını bilmiyorum ama zehlirli olmasa bile kesinlikle pis ve mikrop doludur. en yakın sağlık merkezine gidip durumu bildiriniz. Yanı zehirli değildir 'amaan geçer gider' demeyiniz ve önlem alınız o mikroplara karşı.

Son düzenleme:
Pire olabilir. Ülkemizde öyle zehirli böceklerin çok bulunduğunu sanmıyorum. Çarşafları falan yıkatın.

Fotoğraflar çok net değil ama böceği gören kişi olarak siz Shutterstock adresindeki siyah kanalı böcek fotoğraflarıyla karşılaştırıp en azından ingilizce ismine ulaşabilirsiniz belki.

Temizliğe çok dikkat eden biriyimdir. Işığı görüp camdan girmiş, belli. Çevremdeki herkes "Lan oğlum beni akrep soktu da bir şey olmadı, şu kadarcık böcekten ne olacak." dediği için biraz rahatladım. Uyandığımda kızarıklık ve kaşıntı gittiği içinde çok üzerine düşmedim. Ama yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Gerçekten ufak bir böcekten bir şey olmaz arkadaşım rahat olsana sen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…