3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Ocak 2022 #1 Merhabalar, bir canlı yayın sırasında yayında şöyle bir şey çıktı. Bu nedir? Dosya Ekleri bune.png 367,3 KB · Görüntüleme: 181
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Ocak 2022 #2 Hangi canlı yayın, korkutucu.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Ocak 2022 #3 O Görkem dedi: Hangi canlı yayın, korkutucu. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @O Görkem. Korkunç şeyler söyleniyor. Subliminal içeren resimler var.
O Görkem dedi: Hangi canlı yayın, korkutucu. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @O Görkem. Korkunç şeyler söyleniyor. Subliminal içeren resimler var.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Ocak 2022 #4 342524 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @O Görkem. Korkunç şeyler söyleniyor. Subliminal içeren resimler var. Genişletmek için tıkla... Bu kanalı bende izliyordum, canlı yayında yazılanlara baktım da içim kötü oldu cidden. Adamın neden bahsettiğinden bile bir şey anlamadım.
342524 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @O Görkem. Korkunç şeyler söyleniyor. Subliminal içeren resimler var. Genişletmek için tıkla... Bu kanalı bende izliyordum, canlı yayında yazılanlara baktım da içim kötü oldu cidden. Adamın neden bahsettiğinden bile bir şey anlamadım.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Ocak 2022 #5 O Görkem dedi: Bu kanalı bende izliyordum, canlı yayında yazılanlara baktım da içim kötü oldu cidden. Adamın neden bahsettiğinden bile bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şöyle şeyler deniyor. Kötü bir yılı geride bırakıyoruz. Geçimsizlik boğazımızı sıkıyor. Sorgulamayan halkar sömürülmeye, zulme göz yumar. Oyun bittiğinde şah ve vezir aynı kutuya girecek. Bu dönemler bir çok sıkıntı çekerken vazgeçmemeliyiz.
O Görkem dedi: Bu kanalı bende izliyordum, canlı yayında yazılanlara baktım da içim kötü oldu cidden. Adamın neden bahsettiğinden bile bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şöyle şeyler deniyor. Kötü bir yılı geride bırakıyoruz. Geçimsizlik boğazımızı sıkıyor. Sorgulamayan halkar sömürülmeye, zulme göz yumar. Oyun bittiğinde şah ve vezir aynı kutuya girecek. Bu dönemler bir çok sıkıntı çekerken vazgeçmemeliyiz.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 1 Ocak 2022 #6 342524 dedi: Subliminal içeren resimler var. Genişletmek için tıkla... Subliminal etki diye bir şey yok. Bu yüzden endişelenmenize de gerek yok.
342524 dedi: Subliminal içeren resimler var. Genişletmek için tıkla... Subliminal etki diye bir şey yok. Bu yüzden endişelenmenize de gerek yok.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Ocak 2022 #7 Ellie Williams dedi: Subliminal etki diye bir şey yok. Bu yüzden endişelenmenize de gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden yayın rahatsız edici şeyler içeriyor.
Ellie Williams dedi: Subliminal etki diye bir şey yok. Bu yüzden endişelenmenize de gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden yayın rahatsız edici şeyler içeriyor.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #8 Kaç saattir bi şeyler anlatıyo amcaoğlu ama hiç bir şey anlamadım.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 1 Ocak 2022 #9 342524 dedi: Hocam cidden yayın rahatsız edici şeyler içeriyor. Genişletmek için tıkla... Ne gördünüz hocam ben şimdi girdim adam bir şeyler anlatıyor hiçbir şey anlamadım
342524 dedi: Hocam cidden yayın rahatsız edici şeyler içeriyor. Genişletmek için tıkla... Ne gördünüz hocam ben şimdi girdim adam bir şeyler anlatıyor hiçbir şey anlamadım
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Ocak 2022 #10 Rahatsız edici geldi sebepsizce bana, fazla evham yapıyorum sanırım