Bu Neslin Saçları Dökülüyor

NirvanA1

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Etrafıma bakıyorum, erkeklerin üst şakaklardan açılmaya başlamış, benimde yanlar çok açıldı gibi. Sizinde öyle mi ?

Ya elbette anneden babadan geldiğini 4. sınıftan beri biliyorum. Ama nedense yavaş yavaş, nesilden nesile saçlar zayıflıyor, dökülüyor ya da Trakya bölgesinde var bir şeyler. Sudan kaynaklanabilir

Ya elbette anneden babadan geldiğini 4. sınıftan beri biliyorum. Ama nedense yavaş yavaş, nesilden nesile saçlar zayıflıyor, dökülüyor ya da Trakya bölgesinde var bir şeyler. Sudan kaynaklanabilir

Sıkıntı yok, sizden önceki neslinde saçları dökülüyor. Doğarken emanet almıştık, şimdi geri veriyoruz

Baba tarafım oldu olası, olduğunca kel Şuan çok şükür bir sıkıntım yok ama ileride kaçınılmaz son. Saçlarım dökülmeden iş bulup evlenmem lazım

Sıkıntı olmaması imkansız ya Daha genceciğiz, bundan 70 yıl geçsede genceciğiz

Maalesef benim baba tarafında da bu var. Saç ektirmeye param olursa kesinlikle ektireceğim. Kendimi kel olarak hayal edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…