Bu nokta ölü piksel mi?

Selamlar, sipariş verdiğim Philips 24e1gaj 23.8" monitörüm bugün elime ulaştı. Ölü piksel testi yaptığımda monitörün orta kısım en sağ tarafa yakın yerde şöyle bir nokta var.

Resim yakın olduğu için bu kadar büyük gözüküyor ama bu noktayı görebilmek için bayağı monitöre yaklaşmam gerekiyor. Her renkte de belli olmuyor beyaz ve yeşilde belli, kırmızı-mavide çok çok yakın ve dikkatli bakmak gerekiyor, siyahta hiç gözükmüyor.

Bu nedir ölü piksel midir? Her yerini inceledim bundan başka nokta yok, değişim mi istemeliyim yoksa bu şekilde kullansam sorun yaratır mı?

Hocam sorun yaratmaz ama görsel olarak sorun gozunuze batıyorsa garantisi bitmediyse götürün değişin derim

Evet, ölü piksel gibi görünüyor. Değişim isteseniz büyük ihtimalle aldırış etmezler. Gözünüze batmıyorsa gerek yok. Silmeyi denediniz mi bu arada?
İade falan uğraşmak istemiyorum zaten. Eğer bu bana ilerde sıkııntı çıkarmayacakta gözüme batmıyor anca en sağa tarafa yakınlaşıp bakmam gerekiyor.

Sinek dışkısı olmasın o. Bende de öyle nokta vardı, sildim gitti.
Elimle şöyle silmeyi denedim ama geçmedi. Neyle silebilirim?

Hocam sorun yaratmaz ama görsel olarak sorun gozunuze batıyorsa garantisi bitmediyse götürün değişin derim
Daha alalı iki gün oldu. Bugün geldi elime.
Gözüme batmıyor ama ilerde bu bana sıkıntı çıkartır mı virüs gibi yayılmasınlar sonra ekrana?

Aseton yala saf alkol ile silmeyi deneyebilirsin.

Çoğalabilir de şans ama darbe fln alırsa yenileri çıkar eğer 2-3 ölü piksel olursa geri iade hakkın var

Çoğalabilir de şans ama darbe fln alırsa yenileri çıkar eğer 2-3 ölü piksel olursa geri iade hakkın var
Darbe almaz almasına da bir adet için değişim yaparlar mı? Nasıl değişim yaptırabilirim?
Birde kutusundan çıkartırken içindeki köpükler kırıldı iade sırasında bu sıkıntı çıkartır mı?

2-3 tane coğalırsa değiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…