Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 3 Şubat 2021 #11 Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com
Lusion Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #12 b Taspar dedi: Darbe almaz almasına da bir adet için değişim yaparlar mı? Nasıl değişim yaptırabilirim? Birde kutusundan çıkartırken içindeki köpükler kırıldı iade sırasında bu sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... bir tane çok gözüne takılıyorsa değiş ama ben olsam çoğalırsa değişirdim
b Taspar dedi: Darbe almaz almasına da bir adet için değişim yaparlar mı? Nasıl değişim yaptırabilirim? Birde kutusundan çıkartırken içindeki köpükler kırıldı iade sırasında bu sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... bir tane çok gözüne takılıyorsa değiş ama ben olsam çoğalırsa değişirdim
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #13 Aykut bey abi dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar bu siteden, buradan yaptım testi. Lusion dedi: b bir tane çok gözüne takılıyorsa değiş ama ben olsam çoğalırsa değişirdim Genişletmek için tıkla... Gözüme takılmıyor bile çok ince ufak bir nokta yakından bakmam gerekiyor.
Aykut bey abi dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar bu siteden, buradan yaptım testi. Lusion dedi: b bir tane çok gözüne takılıyorsa değiş ama ben olsam çoğalırsa değişirdim Genişletmek için tıkla... Gözüme takılmıyor bile çok ince ufak bir nokta yakından bakmam gerekiyor.