E EKN Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Bu numara mevcut bir Discord hesabı tarafından kullanılıyor diyor ama ben hiçbir hesabımda böyle bir numara kullanmadım. Bana yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Bu numara mevcut bir Discord hesabı tarafından kullanılıyor diyor ama ben hiçbir hesabımda böyle bir numara kullanmadım. Bana yardımcı olabilecek var mı?
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 Hocam telefon numaranızı başka bir hesapta kullanmadığınıza emin misiniz? Böyle bir hata vermesi çok garip.
Hocam telefon numaranızı başka bir hesapta kullanmadığınıza emin misiniz? Böyle bir hata vermesi çok garip.
E EKN Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Zephrion dedi: Hocam telefon numaranızı başka bir hesapta kullanmadığınıza emin misiniz? Böyle bir hata vermesi çok garip. Genişletmek için tıkla... Evet ya eminim ama yok illa kullandın diyor
Zephrion dedi: Hocam telefon numaranızı başka bir hesapta kullanmadığınıza emin misiniz? Böyle bir hata vermesi çok garip. Genişletmek için tıkla... Evet ya eminim ama yok illa kullandın diyor