"Bu NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil" sorunu

Ben bunda güncelleme felan yapabiliyorum ve format yüzü görmedi PC. Sadece sıfırlamıştım bir kere onda da sorun olmadı Windows'u hala güncelleyebiliyorum.

Nvidia denetim masası , yardım, sistem bilgilerine gir ve resimde işaretli kısma bak eğer dch ise sürücünü indirirken standart değil dch olanı seçip indir ve yükle.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 146
Bende de aynı ekran kartı var, aynı hatayı alıyorum. Ne yaptıysam düzelmedi fakat yanılmıyorsam eski ekran kartları güncellenmiyor artık diye okudum bir yerde.
Onu okuduktan sonra bıraktım zaten güncellemeyle uğraşmayı.

İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
file:///C:/Users/emrec/Desktop/Report.htm
İzin verilen bir dosya uzantısına sahip değildir dedi. Umarım bunu açar.
Nvidia denetim masası , yardım, sistem bilgilerine gir ve resimde işaretli kısma bak eğer dch ise sürücünü indirirken standart değil dch olanı seçip indir ve yükle.
Sürücü türü yazmıyor. Driver eskiliğindendir sanırım.

@EmreChan kurabileceğin en yüksek sürücü sürümü 391.35 sürümü. Aşağıdan ulaşabilirsin muhtemelen hata vermeyecek.

1-Buradan: Windows 10'u İndirin Window 10 indirme aracını indirip, flash diskinize direkt yazdırın ve temiz kurulum yapın.
2-Daha sonra Nvidia sürücüsünü indirip kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…