Şimdi ne kadar yardımcı olur bilmem ama tecrübem:
Aynı hatayı yeni topladığımız PC'de aldık. Benden önce birisi Windows 10 Pro yüklemiş ve NVIDIA sürücüsü bu hatadan yüklenmiyordu. Windows'u güncellemeye çalıştım güncelleme de yapmadı. Sıkıntı Windowstaydı yani.
Çözüm: Windows'un kendi sitesinden Windows 10 indirip temiz kurulum yaptım. Sonra sürücüyü yükledim. Sıkıntı kalmadı.
Ben bunda güncelleme felan yapabiliyorum ve format yüzü görmedi PC. Sadece sıfırlamıştım bir kere onda da sorun olmadı Windows'u hala güncelleyebiliyorum.
Nvidia denetim masası , yardım, sistem bilgilerine gir ve resimde işaretli kısma bak eğer dch ise sürücünü indirirken standart değil dch olanı seçip indir ve yükle.
Bende de aynı ekran kartı var, aynı hatayı alıyorum. Ne yaptıysam düzelmedi fakat yanılmıyorsam eski ekran kartları güncellenmiyor artık diye okudum bir yerde.
Onu okuduktan sonra bıraktım zaten güncellemeyle uğraşmayı.
Nvidia denetim masası , yardım, sistem bilgilerine gir ve resimde işaretli kısma bak eğer dch ise sürücünü indirirken standart değil dch olanı seçip indir ve yükle.
1-Buradan: Windows 10'u İndirin Window 10 indirme aracını indirip, flash diskinize direkt yazdırın ve temiz kurulum yapın.
2-Daha sonra Nvidia sürücüsünü indirip kurun.