pakewazu Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 NVIDIA grafik sürücüsünü kuramıyorum, bu hatayı veriyor. Eski sürüm yüklü. Ne yapmam lazım? Bu sürücüyü kurmam lazım.
NVIDIA grafik sürücüsünü kuramıyorum, bu hatayı veriyor. Eski sürüm yüklü. Ne yapmam lazım? Bu sürücüyü kurmam lazım.
Hyouka55 Megapat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 180 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #2 pakewazu dedi: NVIDIA grafik sürücüsünü kuramıyorum, bu hatayı veriyor. Eski sürüm yüklü. Ne yapmam lazım? Bu sürücüyü kurmam lazım. Eki Görüntüle 717329 Genişletmek için tıkla... Ürününüz nedir hocam ? Artı 0 Eksi
pakewazu dedi: NVIDIA grafik sürücüsünü kuramıyorum, bu hatayı veriyor. Eski sürüm yüklü. Ne yapmam lazım? Bu sürücüyü kurmam lazım. Eki Görüntüle 717329 Genişletmek için tıkla... Ürününüz nedir hocam ?
M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #3 pakewazu dedi: NVIDIA grafik sürücüsünü kuramıyorum, bu hatayı veriyor. Eski sürüm yüklü. Ne yapmam lazım? Bu sürücüyü kurmam lazım. Eki Görüntüle 717329 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene. Ben bu şekilde çözmüştüm. Artı 0 Eksi
pakewazu dedi: NVIDIA grafik sürücüsünü kuramıyorum, bu hatayı veriyor. Eski sürüm yüklü. Ne yapmam lazım? Bu sürücüyü kurmam lazım. Eki Görüntüle 717329 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene. Ben bu şekilde çözmüştüm.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 28 Ekim 2020 #4 Ekran kartın bu listede varsa bu iletide yazdıklarımı uygula. Eğer ekran kartın o listede yoksa mevcut sürücünü DDU ile kaldırıp Nvidia'nın sitesinden en güncel WHQL sürümü kur. Artı 0 Eksi
Ekran kartın bu listede varsa bu iletide yazdıklarımı uygula. Eğer ekran kartın o listede yoksa mevcut sürücünü DDU ile kaldırıp Nvidia'nın sitesinden en güncel WHQL sürümü kur.