K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 8 Ocak 2021 #11 362276 dedi: Düz renk arka planlarda test yaparken orası her arka plana göre farklı renk gösteriyorsa sıkışmış pikseldir. Eğer panel içinde toz varsa servise gönderilip temizlenebilir ama dediğim gibi emin değilim, sadece bir tahmindi. Genişletmek için tıkla... Anladım, 3 tane o şekil yer var. Açıya göre farklılık gösteriyor mu diye biraz mesafeli çektim diğer alanları, bunlarda mı aynı? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-01-08 at 14.44.45.jpeg 69,3 KB · Görüntüleme: 83 WhatsApp Image 2021-01-08 at 14.43.46.jpeg 229,1 KB · Görüntüleme: 97 WhatsApp Image 2021-01-08 at 14.43.24.jpeg 102,7 KB · Görüntüleme: 87
362276 dedi: Düz renk arka planlarda test yaparken orası her arka plana göre farklı renk gösteriyorsa sıkışmış pikseldir. Eğer panel içinde toz varsa servise gönderilip temizlenebilir ama dediğim gibi emin değilim, sadece bir tahmindi. Genişletmek için tıkla... Anladım, 3 tane o şekil yer var. Açıya göre farklılık gösteriyor mu diye biraz mesafeli çektim diğer alanları, bunlarda mı aynı?
3 362276 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 380 8 Ocak 2021 #12 Kastanbolu dedi: Anladım, 3 tane o şekil yer var. Açıya göre farklılık gösteriyor mu diye biraz mesafeli çektim diğer alanları, bunlarda mı aynı? Genişletmek için tıkla... İlk fotoğraftaki ölü piksel gibi duruyor.
Kastanbolu dedi: Anladım, 3 tane o şekil yer var. Açıya göre farklılık gösteriyor mu diye biraz mesafeli çektim diğer alanları, bunlarda mı aynı? Genişletmek için tıkla... İlk fotoğraftaki ölü piksel gibi duruyor.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 8 Ocak 2021 #13 362276 dedi: Düz renk arka planlarda test yaparken orası her arka plana göre farklı renk gösteriyorsa sıkışmış pikseldir. Eğer panel içinde toz varsa servise gönderilip temizlenebilir ama dediğim gibi emin değilim, sadece bir tahmindi. Genişletmek için tıkla... Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. Its only my echo dedi: Ölü pixel sipsiyah olur. Kırmızı, yeşil ve mavi renkte test edince bir şey görünmüyorsa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. mstf2121 dedi: Hocam ölü piksel değil o ben şahsen ölü piksel yaşıyorum fakat bu ölü pixel olamaz Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Genişletmek için tıkla... Nedir peki?
362276 dedi: Düz renk arka planlarda test yaparken orası her arka plana göre farklı renk gösteriyorsa sıkışmış pikseldir. Eğer panel içinde toz varsa servise gönderilip temizlenebilir ama dediğim gibi emin değilim, sadece bir tahmindi. Genişletmek için tıkla... Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. Its only my echo dedi: Ölü pixel sipsiyah olur. Kırmızı, yeşil ve mavi renkte test edince bir şey görünmüyorsa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. mstf2121 dedi: Hocam ölü piksel değil o ben şahsen ölü piksel yaşıyorum fakat bu ölü pixel olamaz Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Genişletmek için tıkla... Nedir peki?
gabomb Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #14 Nereden aldınız?
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 9 Ocak 2021 #15 gabomb dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... İncehesap
mstf2121 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #16 Kastanbolu dedi: Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. Nedir peki? Genişletmek için tıkla... Leke.
Kastanbolu dedi: Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. Siyah hariç bütün renklerde o bölgeyi görebiliyorum hocam. Nedir peki? Genişletmek için tıkla... Leke.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 9 Ocak 2021 #17 mstf2121 dedi: Leke. Genişletmek için tıkla... Siliyorum geçmiyor nasıl bir leke bu ekran spreyi ile?
mstf2121 dedi: Leke. Genişletmek için tıkla... Siliyorum geçmiyor nasıl bir leke bu ekran spreyi ile?