maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #11 Hocam ölü piksel gibi fakat sadece 1 tane ise değişim yapılacağını sanmıyorum en az 4 tane olması lazımdı diye hatırlıyorum. Ama siz yinede destek ekibine sorun.
Hocam ölü piksel gibi fakat sadece 1 tane ise değişim yapılacağını sanmıyorum en az 4 tane olması lazımdı diye hatırlıyorum. Ama siz yinede destek ekibine sorun.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #12 Tırnakla çıkmıyorsa ölü pikseldir.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Haziran 2021 #13 [/QUOTE] Erdo2525 dedi: Ölü piksel beyaz olur. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel genelde siyah olur. Çok nadir beyaz olur. YamukAdam dedi: Benim ölü pixelim mavi. Genişletmek için tıkla... O piksel sıkışması oluyor.
[/QUOTE] Erdo2525 dedi: Ölü piksel beyaz olur. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel genelde siyah olur. Çok nadir beyaz olur. YamukAdam dedi: Benim ölü pixelim mavi. Genişletmek için tıkla... O piksel sıkışması oluyor.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #14 sweiss dedi: Ölü piksel genelde siyah olur. Çok nadir beyaz olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Şu ana kadar hep beyaz ölü piksel gördüm. Kusura bakmayım benim cahilliğim.
sweiss dedi: Ölü piksel genelde siyah olur. Çok nadir beyaz olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Şu ana kadar hep beyaz ölü piksel gördüm. Kusura bakmayım benim cahilliğim.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #15 @sweiss Ben monitörümü satışa çıkarmıştım. Oraya ölü pixel yazmıştım mavi şeye. Aynı şey değil mi?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Haziran 2021 #16 Sanırım, evet.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #17 LznucrsFrank dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım. Bu ölü piksel midir? Değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
LznucrsFrank dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım. Bu ölü piksel midir? Değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Haziran 2021 #18 YamukAdam dedi: @sweiss Ben monitörümü satışa çıkarmıştım. Oraya ölü pixel yazmıştım, mavi şeye. Aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak ikisi de aynı sayılır. İkisi de bir kusur.
YamukAdam dedi: @sweiss Ben monitörümü satışa çıkarmıştım. Oraya ölü pixel yazmıştım, mavi şeye. Aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak ikisi de aynı sayılır. İkisi de bir kusur.
L LznucrsFrank Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #19 Valla bir hevesle açtım. Ölü piksel artar mı ? artmıyorsa hiç uğraşmayayım.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.943 Çözümler 10 26 Haziran 2021 #20 LznucrsFrank dedi: Valla bir hevesle açtım. Ölü piksel artar mı ? artmıyorsa hiç uğraşmayayım. Genişletmek için tıkla... Dokuz ay boyunca ölü pikselli monitör kullandım. Artma yada benzeri bir sorunla karşılaşmadım.
LznucrsFrank dedi: Valla bir hevesle açtım. Ölü piksel artar mı ? artmıyorsa hiç uğraşmayayım. Genişletmek için tıkla... Dokuz ay boyunca ölü pikselli monitör kullandım. Artma yada benzeri bir sorunla karşılaşmadım.