E Erdem Alsırt Ziyaretçi 27 Ekim 2013 #1 Bu videoya çok gülmüştüm Video linki: GTA 5 için PC Toplama - Intel Haswell - YouTube OPTİK SÜRÜCÜMÜZ PEYNİR MARKA??? PEYNİR DE GÜLÜMSE Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2013
Bu videoya çok gülmüştüm Video linki: GTA 5 için PC Toplama - Intel Haswell - YouTube OPTİK SÜRÜCÜMÜZ PEYNİR MARKA??? PEYNİR DE GÜLÜMSE
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Ekim 2013 #2 Lan değil, La Arada fark var
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 28 Ekim 2013 #3 Recep abi gülmekten ölüyorum bu arada çok büyük bir tesadüf var recep abinin giydiği mavi tişörtün aynısı bende var DD Klon gibiyim. - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Lan değil, La Arada fark var Genişletmek için tıkla... Teknolojik açıdan bakarsak lan aslında LAN Ethernet girişi
Recep abi gülmekten ölüyorum bu arada çok büyük bir tesadüf var recep abinin giydiği mavi tişörtün aynısı bende var DD Klon gibiyim. - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Lan değil, La Arada fark var Genişletmek için tıkla... Teknolojik açıdan bakarsak lan aslında LAN Ethernet girişi
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 3 Kasım 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Lan değil, La Arada fark var Genişletmek için tıkla... Evet bu arada özel mesaj için 500 mesaj sayısı gerekiyormuş neden ki? - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Lan değil, La Arada fark var Genişletmek için tıkla... La fontaine
Recep Baltaş dedi: Lan değil, La Arada fark var Genişletmek için tıkla... Evet bu arada özel mesaj için 500 mesaj sayısı gerekiyormuş neden ki? - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Lan değil, La Arada fark var Genişletmek için tıkla... La fontaine