Bu oyunlar bize ne kazandırıyor?

Eğlence, mizah, hikaye, duygu-düşünce ve daha birçok şey. Özellikle Türkiye gibi ülkelerin ekonomik sorunları yüzünden dertlenince oyunlar çok daha anlamlı oluyor. İnsanlar gerçek hayatın zorluğunu unutmak adına bile oynayabiliyor.

Anlık yalnızlığımı alıp götürüyor, kafamı dağıtıyor. Oyuna adapte olmayı seviyorum.

Çok şey katar oyunlar insana. Bir grup anı, eğlence, bakış açısı. Fikir yapısını bile değiştirebilir bazı oyunlar. İnsanı etkileyen birçok oyun var. Boş vakitlerde eğlence kaynağı. Oyun kadar güzel birşey var mı?

Bana kattığı şeyler : İngilizce, En iyi arkadaşlarımı hep oyunlardan buldum, mutluluk ve anılar.

Boş vakit geçirmeye yarıyor bence. Onun haricinde bana hep anlamsız geliyor oyunlar. Belki yaş almamdan dolayıdır. Eskiden GTA 5 için internet kafelerden çıkmazken şimdi GTA 5 kaldıran bir bilgisayarım olmasına rağmen oyunun yarısına gelip oyunu sildim.

Hiçbirşey. Sadece stresli günlerde bize eğlence katar.

Iyi bir oyun, hayatın yansımasıdır. Aslında edebiyat, sinema, resim vs. bunların hepsi hayatlarımızı yansıtır. Ama oyunlar tüm bu sanat dallarını içerdiği için en komplike yansımadır. Bu yüzden oyunlar sayesinde şu tek hayatımda birden fazla hayat tecrübe ediyorum. Bir gün nükleer kıyamet sonrası Moskova metrolarında hayatta kalmaya çalışıyorum. Öbür gün orta çağda basit bir demircinin oğlu olarak etrafı geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…