My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 25 Haziran 2022 #1 Yaz indiriminde çok güzel oyunlar yakaladım hangileri Xbox PC Game Pass de var?
Jetstream Sam Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #2 Xbox Oyun Kataloğu: Tüm Oyunlar | Xbox buradan bakabilirsiniz hocam.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 25 Haziran 2022 #3 Jetstream Sam dedi: Xbox Oyun Kataloğu: Tüm Oyunlar | Xbox buradan bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam burayı gördüm ama kullanmayı beceremiyorum mobilden tel küçük bir de rica etsem siz bemim için bakar mısınız?
Jetstream Sam dedi: Xbox Oyun Kataloğu: Tüm Oyunlar | Xbox buradan bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam burayı gördüm ama kullanmayı beceremiyorum mobilden tel küçük bir de rica etsem siz bemim için bakar mısınız?
FearLight Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #4 Hiçbiri yok diye biliyorum. RDR2 bir dönem vardı o da kaldıralı çok oldu. Gamepass Oyunları Buradan metacritic puanlarıyla birlikte bakabilirsiniz. Resmi bir site değil sanırım ama Xbox'ın sitesinden daha iyi bence.
Hiçbiri yok diye biliyorum. RDR2 bir dönem vardı o da kaldıralı çok oldu. Gamepass Oyunları Buradan metacritic puanlarıyla birlikte bakabilirsiniz. Resmi bir site değil sanırım ama Xbox'ın sitesinden daha iyi bence.
Jetstream Sam Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #5 My Funny Valentine dedi: Hocam burayı gördüm ama kullanmayı beceremiyorum mobilden tel küçük bir de rica etsem siz bemim için bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbiri yok hocam.
My Funny Valentine dedi: Hocam burayı gördüm ama kullanmayı beceremiyorum mobilden tel küçük bir de rica etsem siz bemim için bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbiri yok hocam.
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 584 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 25 Haziran 2022 #6 Hocam 2-3 tanesi Epic Games vermişti.