Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #21 qodexTr07 dedi: Burada da buldum 2 TL Genişletmek için tıkla... Taksit seçeneği bile var. 99 yapımı bir paradan daha ne istenilebilebilir ki? Stok yok hocam.
qodexTr07 dedi: Burada da buldum 2 TL Genişletmek için tıkla... Taksit seçeneği bile var. 99 yapımı bir paradan daha ne istenilebilebilir ki? Stok yok hocam.
qodexTr07 Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #22 Seradotwav dedi: Altın? Bence o da "bozuk" para. Genişletmek için tıkla... Hocam bence en az birkaç yüz yıldır bozuk para olarak altın kullanılmıyordur.
Seradotwav dedi: Altın? Bence o da "bozuk" para. Genişletmek için tıkla... Hocam bence en az birkaç yüz yıldır bozuk para olarak altın kullanılmıyordur.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #23 qodexTr07 dedi: Hocam bence en az birkaç yüz yıldır bozuk para olarak altın kullanılmıyordur. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam fakat bazı kişilere bozuk para olarak geliyor. Ayrıca gerçekten "bozuk" Olduğu için yazdım.
qodexTr07 dedi: Hocam bence en az birkaç yüz yıldır bozuk para olarak altın kullanılmıyordur. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam fakat bazı kişilere bozuk para olarak geliyor. Ayrıca gerçekten "bozuk" Olduğu için yazdım.
qodexTr07 Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #24 Seradotwav dedi: Taksit seçeneği bile var. 99 yapımı bir paradan daha ne istenilebilebilir ki? stok yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hahaha aynen .
Seradotwav dedi: Taksit seçeneği bile var. 99 yapımı bir paradan daha ne istenilebilebilir ki? stok yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hahaha aynen .