Bu parçalara 55.000 TL verilmeli mi?

Furkancsrr

Yoctopat
Daha fazla  
•Mönitor: ASUS TUF Gaming 23.8inç 1ms 180Hz (kfh)
•Klavye: Havit KB884l(KFG)·ekran kartı: Gigabyte 4060 (3fanli)
(KFG)·kasa: Hatirlamiyorum ama (KFG) var 4000TL ·sivı
Sogutucu: Revange beyaz Nitro cild 200(KFG)
•Ram: Gamemaster 16 GB 3200Hz DDR4 (KFG)·kulaklık: Havit.
Gametone FUXI-H3(KFG)·islemci: AMD Ryzen 5 5600(KFG)
•Anakart: ASUS Prime A520M-R DDR4 5100MHz(KFG)
Mouse: Logitech G305 lighspeed 12000DPI(KFG)
SSD: Kingston NV3 1TB(KFG)·güç kaynagi: MSI A600W(KFG)

Bana pahalı geldi hocam. Sıfır sistem + monitör parası burası. Klavye mouse dediğiniz şeyler alınır. Gamemaster RAM hayatımda ilk defa görüyorum.

Bu ne hocam? 10 bin TL etmeyecek sistemi 55 bin TL'ye satmaya çalışıyorlar. Gelin size mis gibi sistem kuralım. Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.

hazır sistem buraya bakın hocam geri kalanı zaten halledersiniz isterseniz bir SSD hızını yükseltebilirisin ya da RAM 32 olur. Bütçene göre ayarla.

DDR4 için çok fazla.

hazır sistem buraya bakın hocam geri kalanı zaten halledersiniz isterseniz bir SSD hızını yükseltebilirisin ya da RAM 32 olur. Bütçene göre ayarla.
Rastgele sistem almasın.
@Furkancsrr Hocam siz mümkünse sadece bu sosyalin üyelerini dinleyerek sistem alın. Yoksa lüks çöp alırsınız.
Bu ne hocam? 10 bin TL etmeyecek sistemi 55 bin TL'ye satmaya çalışıyorlar. Gelin size mis gibi sistem kuralım. Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
Dediğimi yapabilirsiniz.

Bence de yeni bir konu açmanız en hayırlısı olur.

Kasa 18-20k dıger parcalarda 5-6k Max 26k ya aynılarını hatta cok daha ucuza bulursun hocam.

HEr şey dahil olsa bile aşırı pahalı fiyat.

Edeceği (her şey dahil) fiyat 30-35k max.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…