Bu parfüm ilanı gerçek mi?

Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba diyor sauvage almayı düşünüyorum, Akakçe'den fiyatlara baktığımda 100ML olanları çok ucuz, 200TL kadar ama 60ML ve 200ML olanları çok daha pahalı. Geçenlerde tom Ford Black orchid almıştım yine aynı olay 100ML olanı çok ucuzdu diğerleri pahalı bende sahtedir diye pahalı olanlardan almıştım. Genelde hepsi PttAVM'de satılıyor sizce salınır mı yoksa sahte mi?

Muhtemelen çakmadır. Piyasada çok var bunlardan.
Eğer olması gerekenden çok daha ucuzsa muhtemelen sahtedir. Eğer Amazon'dan alma şansınız varsa Amazon'dan alın. Sahte de olsa paranızı geri alırsınız.
Hangisi gerçek hangisi sahte nasıl ayırt edeceğim ?

Merhaba diyor sauvage almayı düşünüyorum, Akakçe'den fiyatlara baktığımda 100ML olanları çok ucuz, 200TL kadar ama 60ML ve 200ML olanları çok daha pahalı. Geçenlerde tom Ford Black orchid almıştım yine aynı olay 100ML olanı çok ucuzdu diğerleri pahalı bende sahtedir diye pahalı olanlardan almıştım. Genelde hepsi PttAVM'de satılıyor sizce salınır mı yoksa sahte mi?

Doldurma parfüm deniyor hocam bunlara. Gerçeğine çok yakın bir koku sağlayan kokuları orijinal kutulara koyup ucuza satıyorlar. Bütçeniz çok yoksa en iyi seçenek bunlar.

Normalde testır (testır parfüm orjinal dir mağazalarda müşteriyi denemek için kullanılan ürün) ürünleri satıyorlar ucuza ama bu çok ucuz %90 sahtedir. Pttavm ve diğer sitelerde bu ürünlerin yasaklaması lazım.

SAHTE. 69 sterlin, euro, dolar standart fiyattır. Yüzde 10 indirim kar marjından indirim yapsın zaman zaman satıcı. 200 TL'ye aslında şimdi düşününce sahteside iyimiş :) Yakında o fiyata sahte kolonya satılır.

Kısaca bu markalarda, ürünlerde Steam'deki fiyat politikası yok. Orjinali Uganda'da ucuza bulunmaz, burada da bulunmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı