mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlarınızı bekliyorum. (vuruşu yapan benim) Son düzenleme: 23 Haziran 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlarınızı bekliyorum. (vuruşu yapan benim)
Eig Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer Istanbul 23 Haziran 2023 #2 Hocam mükemmel bir vuruş. Ben olsaydım şu an oyunu boşver Steam'i silerdim belki
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Tamamen şans. Veya Prime değil ve yüksek rütbedeyseniz hile olabilir.
mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #4 Eig dedi: Hocam mükemmel bir vuruş. Ben olsaydım şu an oyunu boşver Steam'i silerdim belki Genişletmek için tıkla... Bana normal geliyor artık, arkadaşlarım vesaire görünce abartıyor sanıyordum.
Eig dedi: Hocam mükemmel bir vuruş. Ben olsaydım şu an oyunu boşver Steam'i silerdim belki Genişletmek için tıkla... Bana normal geliyor artık, arkadaşlarım vesaire görünce abartıyor sanıyordum.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 23 Haziran 2023 #5 Yeni bir hile serisi çıktı. Daha 1 saat önce karşılaşmadayken adam arkası dönüş şekilde scope kapalıyken döndü ve hs yapıştırdı. Bu da öyle görünüyor.
Yeni bir hile serisi çıktı. Daha 1 saat önce karşılaşmadayken adam arkası dönüş şekilde scope kapalıyken döndü ve hs yapıştırdı. Bu da öyle görünüyor.
AhmetÖztürkk Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #6 Tag ın hakkını vermiş.
mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #7 Darwin19 dedi: Tamamen şans. Veya Prime değil ve yüksek rütbedeyseniz hile olabilir. Genişletmek için tıkla... 207061 dedi: Yeni bir hile serisi çıktı. Daha 1 saat önce karşılaşmadayken adam arkası dönüş şekilde scope kapalıyken döndü ve hs yapıştırdı. Bu da öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Vuruşu yapan benim arkadaşlar. AhmetÖztürkk dedi: Tag ın hakkını vermiş. Genişletmek için tıkla...
Darwin19 dedi: Tamamen şans. Veya Prime değil ve yüksek rütbedeyseniz hile olabilir. Genişletmek için tıkla... 207061 dedi: Yeni bir hile serisi çıktı. Daha 1 saat önce karşılaşmadayken adam arkası dönüş şekilde scope kapalıyken döndü ve hs yapıştırdı. Bu da öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Vuruşu yapan benim arkadaşlar. AhmetÖztürkk dedi: Tag ın hakkını vermiş. Genişletmek için tıkla...
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 23 Haziran 2023 #8 Darwin19 dedi: Tamamen şans. Veya Prime değil ve yüksek rütbedeyseniz hile olabilir. Genişletmek için tıkla... Artık prime pek kurtarıcı olmuyor. Oyun yine hile doldu.
Darwin19 dedi: Tamamen şans. Veya Prime değil ve yüksek rütbedeyseniz hile olabilir. Genişletmek için tıkla... Artık prime pek kurtarıcı olmuyor. Oyun yine hile doldu.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.306 Makaleler 7 Çözümler 31 23 Haziran 2023 #9 Karşı tarafın da kaydı mevcut mu? Ya da doğrudan maç kodunu paylaşırsanız detaylı inceleyebiliriz. Hile gibi gözüküyor.
Karşı tarafın da kaydı mevcut mu? Ya da doğrudan maç kodunu paylaşırsanız detaylı inceleyebiliriz. Hile gibi gözüküyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.537 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #10 Rakibin site'dayken hangi açılardan kestiğini tahmin etmek çok da zor değil. Her ne kadar rakibin gözünden uçuk bir vuruş gibi algı verse de gayet yapılabilir bir vuruş.
Rakibin site'dayken hangi açılardan kestiğini tahmin etmek çok da zor değil. Her ne kadar rakibin gözünden uçuk bir vuruş gibi algı verse de gayet yapılabilir bir vuruş.