Her açıya seri bir şekilde peeklemenin eseridir bu, arkadaşın da dediği gibi Tag'in hakkını vermişsin. Dust 2'yi mapi tasarlayandan iyi bildiğimiz için artık şu vuruşlar klasikleşti, eline emeğine sağlık.
İyi ki bir yorum yazdık tamam fikrime katılmıyorsunuz linçlemeyi bırakın artık. Ben arkadaşın böyle vurulduğunu sandım bu vuruş tamamen şans veya hile. Arkadaşımız şanslıymış, sanki her gün koşa koşa ufak bir yerden uzak mesafeden HS atıyormuş gibi linçlemeyin beni.
Buna hile diyen arkadaşlar ya daha önce Xantares diye bir manyağı izlememiş ya da yeterince CS oynamamış. Crosshair placement ne demek bi' öğreniverin.
Tüm konuyu okudum da öncelikle eline sağlık iyi vurmussun fakat niye sürekli birilerinin seni övmesini bekliyorsun onu anlamadım tarafsız olarak tek okuduğum iyi bir vuruş yapmışsın ve sürekli birilerinin seni övmesini bekliyorsun.
Her açıya seri bir şekilde peeklemenin eseridir bu, arkadaşın da dediği gibi Tag'in hakkını vermişsin. Dust 2'yi mapi tasarlayandan iyi bildiğimiz için artık şu vuruşlar klasikleşti, eline emeğine sağlık.