CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #1 Gerçekten böyle bir programa ihtiyacım var ancak adını bulamadım bu veya buna benzer bir program biliyorsanız benimle paylaşabilirsiniz. Dosya Ekleri Annotation 2020-08-06 201032.png 142,9 KB · Görüntüleme: 70
Gerçekten böyle bir programa ihtiyacım var ancak adını bulamadım bu veya buna benzer bir program biliyorsanız benimle paylaşabilirsiniz.
Çözüm B B BalikŞuşişi 6 Ağustos 2020 CoderF dedi: kodların yazıldığı progrram deil yazı yazdığı program bu arada teşekkürler Evet ekrana yazı yazan program Visual Studio değil biraz yanlış anlaşılma olmuş Genişletmek için tıkla... O kırmızı şeyi kastediyorsunuz yanlış anlamadıysam. Lightshot o program.
CoderF dedi: kodların yazıldığı progrram deil yazı yazdığı program bu arada teşekkürler Evet ekrana yazı yazan program Visual Studio değil biraz yanlış anlaşılma olmuş Genişletmek için tıkla... O kırmızı şeyi kastediyorsunuz yanlış anlamadıysam. Lightshot o program.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 6 Ağustos 2020 #11 Vavien. dedi: Sana EBOB, EKOK bulan program gerekiyorsa internette dolusuyla yapan site var. Onları kullanman daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yahu ondan kolayı mı var Ben öğreteyim nasıl EBOB-EKOK bulunacağını. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Sana EBOB, EKOK bulan program gerekiyorsa internette dolusuyla yapan site var. Onları kullanman daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yahu ondan kolayı mı var Ben öğreteyim nasıl EBOB-EKOK bulunacağını.
KS KS CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #12 kodların yazıldığı progrram deil yazı yazdığı program bu arada teşekkürler Kerem00 dedi: Ekrana yazı mı yazmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet ekrana yazı yazan program Visual Studio değil biraz yanlış anlaşılma olmuş Artı 0 Eksi
kodların yazıldığı progrram deil yazı yazdığı program bu arada teşekkürler Kerem00 dedi: Ekrana yazı mı yazmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet ekrana yazı yazan program Visual Studio değil biraz yanlış anlaşılma olmuş
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Ağustos 2020 #13 CoderF dedi: kodların yazıldığı progrram deil yazı yazdığı program bu arada teşekkürler Evet ekrana yazı yazan program Visual Studio değil biraz yanlış anlaşılma olmuş Genişletmek için tıkla... O kırmızı şeyi kastediyorsunuz yanlış anlamadıysam. Lightshot o program. Artı 0 Eksi Çözüm
CoderF dedi: kodların yazıldığı progrram deil yazı yazdığı program bu arada teşekkürler Evet ekrana yazı yazan program Visual Studio değil biraz yanlış anlaşılma olmuş Genişletmek için tıkla... O kırmızı şeyi kastediyorsunuz yanlış anlamadıysam. Lightshot o program.
KS KS CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #14 Çok teşekkür ederim cevabınız için ve bütün arkadaşların cevapları için sonunda buldum programı Artı 0 Eksi
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Ağustos 2020 #15 FatabeyTheBest dedi: Eğer yazı yazmaktan bahsediyorsanız Fatih Kalem güzel bence. Genişletmek için tıkla... Fatih kalem yasal olarak sadece akıllı tahtalarda kullanılabilir. Ama başka alternatifleri de var. 222744 dedi: Fatih kalem yasal olarak sadece akıllı tahtalarda kullanılabilir. Ama başka alternatifleri de var. Genişletmek için tıkla... Kaçak kullanmak için koruması yok diye biliyorum ama @Kerem00 . Artı 0 Eksi
FatabeyTheBest dedi: Eğer yazı yazmaktan bahsediyorsanız Fatih Kalem güzel bence. Genişletmek için tıkla... Fatih kalem yasal olarak sadece akıllı tahtalarda kullanılabilir. Ama başka alternatifleri de var. 222744 dedi: Fatih kalem yasal olarak sadece akıllı tahtalarda kullanılabilir. Ama başka alternatifleri de var. Genişletmek için tıkla... Kaçak kullanmak için koruması yok diye biliyorum ama @Kerem00 .