Bu PSU nasıldır Gigabyte G750H?

Alıyımmi

• Oy verenlerin toplamı
    28
Mesajlarını alıntı olarak ekliyeyim;
Arada başka mesajlara yanıtlarda var ama ayırırsınız diye düşünüyorum

Arkadaşlar ürün genel olarak çok kaliteli geldi bana göre eksiyanı diyebileceğim tek yer kablosu biraz sert bükemedim ama fazlada eksi deyil dayanıklık katmış daha test etmedim pcyi yarın montajını yapicam ama bence şahane

Bu arada bir kaç resim atmak isterim ama şu fotoraf konusunu bı çözemedim MB si fazla diyo almiyo nasıl küçültucem mbsini

12V hatlarından, 744 W'a kadar güç sağlayabiliyor hocam bu psu. En güncel işlemci ve ekran kartlı sisteme fazlasıyla yeterli güç sağlayacaktır. Modüler yapıda olması iyi bence, kullanmadığın kabloları takmıyorsun sisteme.

Verimlilik oranı 80+ Gold sertifikasına sahip. %80'in üstünde verimlilik sağlayabiliyor. Japon üretimi kondansatör kullanılmış, araştırdığım kadarıyla bu tip kondansatör kullanımı demek, uzun ömürlü bir psu demek.

140mm fana sahip ve güç kaynağının sıcaklığına göre dönüş hızını ayarlayabiliyor. Modüler kablolar düzleştirilmiş benim hoşuma gitti. Kısaca her türlü alınır, Ali Rıza adlı arkadaş daha detaylı ve önemli bilgiler vermişti zaten. Her türlü önerilir bu PSU herkese.

Aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…