Bu PSU yanmış mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Güç kaynağımı garantiye verdim. Eski güç kaynağımı diğeri servisten gelene kadar kullanmayı düşünüyorum. Eskisinde birkaç sorun çıkmıştı, kasadan koku geliyordu ben de PSU değiştirmiştim. Aşağıya fotoğraf ekliyorum. Bir yerde kahverengi sıvımsı bir şey gözüküyor o nedir acaba?

3148F9B5-9CA1-4FD6-9724-8569092D877F.jpeg

Sizce tüm sistemi riske atmaya değer mi? Bence hiç bulaşmayın. Biraz sabredin derim. Ya da bir arkadaşınızdan ödünç alın.
Kullanmak tam olarak aklımda yoktu zaten. Sadece bu kahverengi sıvının ne olduğunu merak ediyorum.

Bu görselden bir yorum yapılamaz.
Sadece burasında bir farklılık gördüm hocam. Başka yerlerinde bir sıkıntı gözükmüyor. Yapıştırıcı falan mı acaba?

Sadece burasında bir farklılık gördüm hocam. Başka yerlerinde bir sıkıntı gözükmüyor. Yapıştırıcı falan mı acaba?
Gözlerim beni yanıltmıyorsa görseldeki yer transformatörün nüve kısmındaki yalıtım. Transformatör ve çevresi zamanla sararma yapabiliyor. Bu her zaman bozulduğu anlamına gelmez. İçini açıp bakmak ve çıkış değerlerini okumak lazım kesin bir söylem için..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı