BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 15 Temmuz 2022 #21 Webcam kullanan insan dedi: Gece daha güzel geliyor, sessizliği seviyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Webcam kullanan insan dedi: Gece daha güzel geliyor, sessizliği seviyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
ScalaNova11 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #23 Hayattan sıkıldığım için sanırım. Okul bu sene bitti üniversite nasıl olacak vb. sıkıntısı içindeyim. Bazı geceler uyuyamıyorum iş sıkıntısı yüzünden. Neyse gelmişken dinlediğim bir şarkı da önereyim belki hoşunuza gider. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hayattan sıkıldığım için sanırım. Okul bu sene bitti üniversite nasıl olacak vb. sıkıntısı içindeyim. Bazı geceler uyuyamıyorum iş sıkıntısı yüzünden. Neyse gelmişken dinlediğim bir şarkı da önereyim belki hoşunuza gider. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #24 Uykum gelmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uykum gelmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 15 Temmuz 2022 #25 Adana'nın sıcağında hava aydınlanana kadar uyunmuyor bende şarkı dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adana'nın sıcağında hava aydınlanana kadar uyunmuyor bende şarkı dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.235 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 15 Temmuz 2022 #26 Çalışıyorum yoksa bu saate kadar hayatta oturmam.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 15 Temmuz 2022 #27 Bende bir şarkı önereyim Aslında listem var isterseniz atarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et KdrKaya89 dedi: Çalışıyorum yoksa bu saate kadar hayatta oturmam. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
Bende bir şarkı önereyim Aslında listem var isterseniz atarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et KdrKaya89 dedi: Çalışıyorum yoksa bu saate kadar hayatta oturmam. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 15 Temmuz 2022 #28 Kabus gördüm geri uyuyamıyorum.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #29 Hava sıcak.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 15 Temmuz 2022 #30 89666 dedi: Kabus gördüm geri uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben onlara inanmayı bırakalı çok oldu varsa da gelsin öldürsün de kurtulayım kafasındayım sizde fazla umursamayın koyun kafayı uyumaya çalışın olmaz ise şarkı dinleyerek uyuyun.
89666 dedi: Kabus gördüm geri uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben onlara inanmayı bırakalı çok oldu varsa da gelsin öldürsün de kurtulayım kafasındayım sizde fazla umursamayın koyun kafayı uyumaya çalışın olmaz ise şarkı dinleyerek uyuyun.