Bu saatte neden uyumadın?

Ah, hiç benim olmasa bile, ona hiç dokunmamış olsam bile... Yine de kalbimin bi yerlerinde el ele gezdiğimizi hissetim ben. Üzülmeyeyim diye kalbimin bana oynadığı ufak oyunlardan biri...
İnsanlar fazla acımasız geliyor bana. İnsanlık bu mu böyle mi olunuyor insan ?
Sevmeden, düşünmeden, saygı göstermeden yaşamaya davranmaya mı deniyor ? Her yolu denedim her seferinde ama her seferinde o yollar bana kapandı. Belki de ben yanlışımdır.

Senle ben dostum yanlış değiliz, açığa çıkarılmak istenmeyen gerçekleriz. Bir Merhaba bile bizim hayallerimizde olduğu için basit görüyorlar bizi. Aslında basit olan onlar. Biz bir gülüşe her şeyimizi verecek iken onlar gurur denen duygusunu geçici vaatlere ve ''para'' denilen kağıtlara sattılar. Bizi bu yüzden kaybeden taraf olarak görüyorlar. Geçici olan egolara değil Gerçek olan duygulara ait olduğumuz için...

"Ve ve ve...
En kötüsüde ne biliyor musun ? Sahip olamadığın şeylere.
Ait olmandır..."
Ufak bir gülücük sıcak bir el sallama, öylesine sevgi ile kaplar ki beni beni saatlerce mutlu edebilir. Bir kız arkadaşımı görüyorum böyle yapıyorlar aynı şekilde bende el sallıyorum gülüyorum falan. Anlatamam abi o mutluluğu, erkek arkadaş geçince şöyle dostca bi kafa sallasa bile mutlu oluyorum. Bu kadar pahalı olmamalı sevgi saygı. İnsanlarda hep olmalı, sevgi ne güzel şey. Duygularımdan asla vaz geçmeyeceğim ben. Yine sevilmeyi bekleyeceğim ama sevmekten vazgeçmeyeceğim. Dediğim gibi. Sevilmeye sahip olmasamda. Sevgiye aitim. Belki başkalarını azıcık olsada göremediğim sevgiyi, yaşayamadığım duyguları yaşatırım diye yaşıyorum. Bu ufak amaç bile yaşamama yeter artar bile.
Uyumama izin verdiler sanırsam artık. İyi geceler arkadaşım. Daha tanımasam da seni. Yine ama bu sefer uzun uzun konuşmak isterim seninle. Ama şimdilik gidiyorum dinlenmeye biraz ihtiyacım var. Konuşma için teşekkür ederim. Senin için her yeni günün bir önceki gününden daha güzel geçmesini dilerim. Şimdilik hoşça kalın görüşürüz @Kalem21

Son düzenleme:
Hayat her şeye rağmen değer ve güzel. Umarım diğer herkes gibi insan olmanın, sevginin ve paylaşmanın güzelliğinden uzaklaşmazsın. Yeni yıl, geçen her yıl gibi yine kayıp gidecek ellerimizden, geçen zamanın, giden gençliğin ve hayat dolu olmanın kıymetini unutmamalı. Hayatta her şey olur, insan isterse, inanırsa. Kırık kalpler durağına her nefis uğrayacaktır, yaşadığınız hayal kırıklığını kimseye yaşatmamanız dileği ile, sağlıcakla kalın. İnsan kalın…

Sağ olun hocam. Size de iyi geceler dilerim. Sizin için de umarım her şey gönlünüzce ve mutluluğa giden bir yola evrilir. Kusura bakmayın cevap veremedim, biraz duygularıma hakim olamayıp ekrana dalmışım öylece (her zamanki gibi :d). Daima mutlu olun hocam çünkü bunu hak ediyorsunuz Tekrardan iyi geceler dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
@XEfe.Bey, üniversite okumayı düşünüyor musun?

Abi amacım üniversite okumak güzel bir mesleğim olsun 3 tane hayalim var sevdiğim kişiyi bulmak, sıfır Tofaş, Volvo S90 ama işte gelecek kaygısı var ya üniversite okuyup iş sahibi olamazsam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…