Bu saatte neden uyumadın?

@463895, istediğin lise de seni direkt geçer. Yapma öyle şeyler.

@Kerm_e, kitap okumalı ve okuduğunuzu çok iyi anlamalısınız. Artık konuyu bilmek de işe yaramıyor. Ne zaman istersen de konuşuruz, buralardayım Eğitim kategorisinde beni görebilirsin.

@Kerm_e, kitap okumalı ve okuduğunuzu çok iyi anlamalısınız. Artık konuyu bilmek de işe yaramıyor.
Evet öyle Hocam.
NarTest çok zor değil mi beh? Ben onları yapamıyorum.

Hocam yani ben o kadar yüksek hedefim de yok açıkçası, normal bir düzgün Anadolu Lisesine gitsem yeter bence. 380 falan yetmez mi onun için?
Benim Kadıköy Fen hedef

@463895, bana kalsa ben lise okumanızı bile tavsiye etmiyorum açıkçası. Liselerin adam akıllı niteliği kalmadı. AÖL gibi bir fırsat varken AÖL değerlendirilebilir ama ailenizin izin vereceğini açıkçası sanmıyorum.

NarTest çok zor değil mi beh? Ben onları yapamıyorum.

Hocam yani ben o kadar yüksek hedefim de yok açıkçası, normal bir düzgün Anadolu Lisesine gitsem yeter bence. 380 falan yetmez mi onun için?

Nar Test kolay ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Kadıköy Fen hedef
Hedefi olan adamı görüyoruz işte Devam çalışmaya.
Benim dediğim gibi çok hedefim yok. Sadece işe falan girmek için okula gidiyorum zaten. Hedefim Amerika.
Amerika'da olsaydım böyle saçma LGS bilmem ne cart curt yok.

Hedef varda Matematik çok puan götğrüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…