Bu saatten sonra Amerika mı Almanya mı?

Makaleler
15
Hep böyle konular açılır da sanırım artık dengeler değişti, bu saatten sonra ben Avrupa'nın çok fazla mülteci aldığını düşünürsek pek değeri kalmadı. Son çıkan iPhone 15 Pro Max bile Almanya'da pahalı. İnsanlık konusunda Amerika tek geçerim. En basitinden kızlarda bile çok fark oluyor.

Amsterdam'daki arkadaşım geçen gezmeye çıktım Hollandalı göremedim diyor.

Amerika'daki mülteci olsa olsa Güney Amerika'dan gelir. Ama Almanya'daki mülteci her yerden.

İnsanın feleği şaşıyor, herkes kendi için en iyi geleceği düşünür. Dünyaya bir kere geliyorsak en iyisini seçmek gerek.

Babamın arkadaşı var baharatçı, Hollanda'da büyümüş o. 68" doğumlu. Bana anlatır o, o zamanlar neredeyse tek Türk bizdik kızlar hep bizimle takılmak istedi falan o zamanların Avrupa'sı başkaydı diyor.

Babam hep git gel yapıyor Avrupa'da. Yanıma gelir evde yatar yarın geri gider diye düşünüyordum da yapacak bir şey yok. Hatta aramızda hep muhabbeti döner, sana IKEA'dan oda yapıcam geldiğinde orada kalırsın diye..

Saat 8'e doğru Almanya iyidir ama geceye doğru Amerika tercihim olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Amerika farklı ırkların yaşadığı yer değil mi? Bence eğer Türk görmek istiyorsan veya en azından çok daha az farklı hissetmek istediğin yerse Almanya. Eğer farklı kişiler göreyim tanıyayım takılayım diyorsan Amerika. İkisinin de ekonomisi iyi bu arada iPhone 15 Pro Max arasında şu anki kurla 10 bin Türk lirası kadar fark var ancak bu tek başına ekonomi kötü demek için yeterli sebep değil.

Hep böyle konular açılır da sanırım artık dengeler değişti, bu saatten sonra ben Avrupa'nın çok fazla mülteci aldığını düşünürsek pek değeri kalmadı. Son çıkan iPhone 15 Pro Max bile Almanya'da pahalı. İnsanlık konusunda Amerika tek geçerim. En basitinden kızlarda bile çok fark oluyor.

Amsterdam'daki arkadaşım geçen gezmeye çıktım Hollandalı göremedim diyor.

Amerika'daki mülteci olsa olsa Güney Amerika'dan gelir. Ama Almanya'daki mülteci her yerden.

İnsanın feleği şaşıyor, herkes kendi için en iyi geleceği düşünür. Dünyaya bir kere geliyorsak en iyisini seçmek gerek.

Babamın arkadaşı var baharatçı, Hollanda'da büyümüş o. 68" doğumlu. Bana anlatır o, o zamanlar neredeyse tek Türk bizdik kızlar hep bizimle takılmak istedi falan o zamanların Avrupa'sı başkaydı diyor.

Babam hep git gel yapıyor Avrupa'da. Yanıma gelir evde yatar yarın geri gider diye düşünüyordum da yapacak bir şey yok. Hatta aramızda hep muhabbeti döner, sana IKEA'dan oda yapıcam geldiğinde orada kalırsın diye..
Büyük resimden bakarsak Avrupa mülteci satürasyonundan kırılacak.

ABD kendi içine dengesiz döngülerde.

Kanada Çin'in yumuşak komünist hali.

Almanya'da dil problemin yoksa cidden daha rahat. 2-3 yıl içinde bir şeyleri oturtursun.

ABD işinle ilgili güzel kazanacaksan 8-10 yıllık iyi gibi ancak mini buzul çağına girerken küresel ısınma satışından can sıkıntısı yaratabilir.

Amerika daha tehlikeli Avrupa ülkelerinden. Ama ben olsam yine de Amerika seçerdim. İki ülke de ekonomik olarak aşırı güçlüler bu yüzden pişman edeceklerini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı