Bu saatten sonra Gtx 750ti alınır mı?

Konays

Megapat
Daha fazla  
Soruyu başlıkta belirttim. Msi gtx 750ti almayı düşünüyorum. Fakat birisi şu an alınmaması gereken bir kart olduğunu söyledi. Bende technopat halkına sormak istedim

Şuan o bütçeye alınabilecek en iyi ekran kartlarındandır. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Geçen gün birisi bana şu an alınmaması gereken bir kart olduğunu söyledi ve içime kurt düştü bende konu açma ihtiyacı duydum.

Teknoloji ilerliyor. Bu gün alsana en fazla 1, 1.5 sene içinde yeni bir teknoloji çıkıyor, aldığınız ürün eski oluyor. Kafaya çok takmayın.

Intel core i7 2600 işlemci - 420 watt psum var (12 v kanalindan 336 watt veriyor) r7 265 darboğaz yapar mı? Eğer yapmaz ise r7 265 alacağım hem daha ucuz hem daha performanslı

Intel core i7 2600 işlemci - 420 watt psum var (12 v kanalindan 336 watt veriyor) r7 265 darboğaz yapar mı? Eğer yapmaz ise r7 265 alacağım hem daha ucuz hem daha performanslı
Yapmaz. Sosyal'de i7 2600K'ya R9 295X2 takan vardı.

Işlemciden yana sıkıntı olmaz onu biliyorum. Psu ile bir sıkıntı olur mu onu sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…