Bu saatten sonra note 2 alınır mı ?

Neden note 2 kalem vs gibi bir nedeni mi var ?

Alınmaz. Ablamda var acayip kasıyor. Son güncelleme mahvetti telefonu boşverin.

Alınmaz kardeşim. Touchwiz arayüzü yüzünden kasma donma saçma sapan şeyler yaşarsın telefonda. En iyisi o fiyata lg g2, nexus 5 veya xperia modellerine bakman diye düşünüyorum. Paran varsa iphone al için rahat etsin.

Sana şu kadarını söyleyim. Şimdiye kadar kullandığım android telefonlarda tek marka Samsungtu. Yaklaşık iki hafta önce, Note 3 telefonumu sattım. Birkaç günlüğüne bir arkadaştan General Mobile Discovery alarak, geçici süreliğine kullandım. İnanın Samsung özellik doldurayım derken telefonun performansından ödün veriyor. 500TL lik telefon Note 3 den daha performanslı çalışıyordu. General Mobile yi övdüğümden değil ama adamlar ilginç şekilde güncelleme veriyormuş telefona. Size tavsiyem farklı alternatiflere bakın Samsung'a takılı kalmayın, hatta androide takılı kalmayın.

LG G2 kullanıyorum kesinlikle çok memnunum, harika bir telefon. Eğer performans istiyorsan g2 veya g3 e bakabilirsin. Ama zenfone, moto g gibi telefonlarda gayet güzel ve kullanışlı onlarda alınabilir çok para vermek istenmiyorsa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…