Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Öncelikle saçım aşırı düz ve yumuşak. Şu anlık ceneme varan uzunluğu var kestirmeyi düşünüyorum. Bu saç modeli çok hoşuma gitti. Nasıl yaptırabilirim? Dosya Ekleri images - 2024-04-08T141312.657.jpeg 43,8 KB · Görüntüleme: 98
Öncelikle saçım aşırı düz ve yumuşak. Şu anlık ceneme varan uzunluğu var kestirmeyi düşünüyorum. Bu saç modeli çok hoşuma gitti. Nasıl yaptırabilirim?
LyerXrd Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Sefaagook dedi: Öncelikle saçım aşırı düz ve yumuşak. Şu anlık ceneme varan uzunluğu var kestirmeyi düşünüyorum. Bu saç modeli çok hoşuma gitti. Nasıl yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... Buna perma deniyor ama permanın da çeşitleri vardır diye düşünüyorum.
Sefaagook dedi: Öncelikle saçım aşırı düz ve yumuşak. Şu anlık ceneme varan uzunluğu var kestirmeyi düşünüyorum. Bu saç modeli çok hoşuma gitti. Nasıl yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... Buna perma deniyor ama permanın da çeşitleri vardır diye düşünüyorum.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.296 Makaleler 4 Çözümler 29 8 Nisan 2024 #3 Kuaförün buna göre işlem yapması gerek.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 8 Nisan 2024 #4 Kadın yada erkek kuaförüne gitmelisin. Berbere gidersen muhtemelen kafadan bir model yapıp yollayacak seni. Bence arkadaşlarından kuaför önerisi alıp kestireceğin kişiye bu modeli yapıp yapamayacağını sor.
Kadın yada erkek kuaförüne gitmelisin. Berbere gidersen muhtemelen kafadan bir model yapıp yollayacak seni. Bence arkadaşlarından kuaför önerisi alıp kestireceğin kişiye bu modeli yapıp yapamayacağını sor.