Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 2 Temmuz 2023 #1 Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor.
Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 Yusuf Aydıner dedi: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor. Genişletmek için tıkla... Şarkının garip bir havası var zaten, bence normal.
Yusuf Aydıner dedi: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor. Genişletmek için tıkla... Şarkının garip bir havası var zaten, bence normal.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.319 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 2 Temmuz 2023 #3 Yusuf Aydıner dedi: Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor. Genişletmek için tıkla... Alakasız olacak ama bu durum ben de şu şarkıda oluyordu. Karma
Yusuf Aydıner dedi: Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor. Genişletmek için tıkla... Alakasız olacak ama bu durum ben de şu şarkıda oluyordu. Karma
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.468 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Benim güzel hatalarım var...
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 3 Temmuz 2023 #5 steelumut dedi: Alakasız olacak ama bu durum ben de şu şarkıda oluyordu. Karma Genişletmek için tıkla... Karma normal çünkü Yusuf Aydıner dedi: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam. En alakasız şeyler bile bazen duygu patlaması yasatabiliyor. Müzikler de bu konuda öncülük ediyor. Boşuna ruhun gıdası değil.
steelumut dedi: Alakasız olacak ama bu durum ben de şu şarkıda oluyordu. Karma Genişletmek için tıkla... Karma normal çünkü Yusuf Aydıner dedi: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Her zaman değil ama arada bir üzülüyorum, bazense enerjim yerine geliyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam. En alakasız şeyler bile bazen duygu patlaması yasatabiliyor. Müzikler de bu konuda öncülük ediyor. Boşuna ruhun gıdası değil.