f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 19 Mart 2021 #1 Bu videodaki şarkı ne soyler misiniz? (NOT: Video geçerli zamandadır, direkt tıklayıp soyleyebilirsiniz.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki şarkı ne soyler misiniz? (NOT: Video geçerli zamandadır, direkt tıklayıp soyleyebilirsiniz.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Mart 2021 #2 f12wx dedi: Bu videodaki şarkı ne soyler misiniz? (NOT: Video geçerli zamandadır, direkt tıklayıp soyleyebilirsiniz.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Shazam ile şarkıyı öğrenebilirsiniz.
f12wx dedi: Bu videodaki şarkı ne soyler misiniz? (NOT: Video geçerli zamandadır, direkt tıklayıp soyleyebilirsiniz.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Shazam ile şarkıyı öğrenebilirsiniz.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 Nectarines - General Vibe.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 19 Mart 2021 #4 Arıcan dedi: Shazam ile şarkıyı öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben uygulamadan anlamadım. Sen bulup bana soyler misin? Android sent by CyberLife dedi: Nectarines - general vibe. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler doğruysa.
Arıcan dedi: Shazam ile şarkıyı öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben uygulamadan anlamadım. Sen bulup bana soyler misin? Android sent by CyberLife dedi: Nectarines - general vibe. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler doğruysa.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Mart 2021 #5 f12wx dedi: Ben uygalamadan anlamaadım sen bulup bana soler misin? Teşekkür doğruysa. Genişletmek için tıkla... Google Play Store veya App Store'dan arama kısmına shazam yaz çıkar sonra uygulamayı açtığın zaman koskocaman bir düğme olacaktır ona basın ve hemen videoyu açın ve hiç konuşmayın.
f12wx dedi: Ben uygalamadan anlamaadım sen bulup bana soler misin? Teşekkür doğruysa. Genişletmek için tıkla... Google Play Store veya App Store'dan arama kısmına shazam yaz çıkar sonra uygulamayı açtığın zaman koskocaman bir düğme olacaktır ona basın ve hemen videoyu açın ve hiç konuşmayın.
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #6 f12wx dedi: Ben uygulamadan anlamadım, sen bulup bana söyler misin? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı açtıktan sonra ortadaki kocaman tuşa basıp müziği açın. Ortamda başka ses olmasın. Birkaç saniye sonra Apple Music ile sana gösterecektir.
f12wx dedi: Ben uygulamadan anlamadım, sen bulup bana söyler misin? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı açtıktan sonra ortadaki kocaman tuşa basıp müziği açın. Ortamda başka ses olmasın. Birkaç saniye sonra Apple Music ile sana gösterecektir.