Mert_002 Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Şarkı Selam bu şarkıya pek çok kez denk gelmiştim ama bu attığım hali sanırım biraz değiştirilmiş hali veya bana öyle geldi hiçbir yerde bulamadım şarkının adını bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Şarkı Selam bu şarkıya pek çok kez denk gelmiştim ama bu attığım hali sanırım biraz değiştirilmiş hali veya bana öyle geldi hiçbir yerde bulamadım şarkının adını bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 15 Kasım 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shazam - Music Discovery, Charts & Song Lyrics Identify the music playing around you. Explore the music you love. Discover songs, lyrics, and artists on Shazam. www.shazam.com Şarkı aramalarında Shazam'ı kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 15 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shazam - Music Discovery, Charts & Song Lyrics Identify the music playing around you. Explore the music you love. Discover songs, lyrics, and artists on Shazam. www.shazam.com Şarkı aramalarında Shazam'ı kullanabilirsiniz.
KS KS Mert_002 Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 519928 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shazam - Music Discovery, Charts & Song Lyrics Identify the music playing around you. Explore the music you love. Discover songs, lyrics, and artists on Shazam. www.shazam.com Şarkı aramalarında Shazam'ı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun otomatik Shazam'ı kullanmıştım ama algılamamış sanırım. Artı 0 Eksi
519928 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shazam - Music Discovery, Charts & Song Lyrics Identify the music playing around you. Explore the music you love. Discover songs, lyrics, and artists on Shazam. www.shazam.com Şarkı aramalarında Shazam'ı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun otomatik Shazam'ı kullanmıştım ama algılamamış sanırım.