Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 Bu sayfayı görmek için yeterli yetkiniz yok hatası veriyor. Bir çözüm bulamadim Technopat neden böyle oldu anlamadım. Silinen üye dedi: Bu sayfayı görmek için yeterli yetkiniz yok hatası veriyor. Bir çözüm bulamadim Technopat neden böyle oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... @Umut Nas @Kullanıcı311 @550519 Silinen üye dedi: Bu sayfayı görmek için yeterli yetkiniz yok hatası veriyor. Bir çözüm bulamadim Technopat neden böyle oldu anlamadım. @Umut Nas @Kullanıcı311 @550519 Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyor mod ekibinden bana gelen mesajı göremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023
Bu sayfayı görmek için yeterli yetkiniz yok hatası veriyor. Bir çözüm bulamadim Technopat neden böyle oldu anlamadım. Silinen üye dedi: Bu sayfayı görmek için yeterli yetkiniz yok hatası veriyor. Bir çözüm bulamadim Technopat neden böyle oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... @Umut Nas @Kullanıcı311 @550519 Silinen üye dedi: Bu sayfayı görmek için yeterli yetkiniz yok hatası veriyor. Bir çözüm bulamadim Technopat neden böyle oldu anlamadım. @Umut Nas @Kullanıcı311 @550519 Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyor mod ekibinden bana gelen mesajı göremiyorum.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 24 Kasım 2023 #2 "Mesaj moderasyon tarafından gizliye alınmış." gibi bir şey bu cümle. Kısaca mesajı silmişler de göremiyorsun gibi düşün.
"Mesaj moderasyon tarafından gizliye alınmış." gibi bir şey bu cümle. Kısaca mesajı silmişler de göremiyorsun gibi düşün.