Bu sefer 500 TL'ye bilgisayar toplamışlar

Şimdi ben burada eleştirimi yaptım reklam değil. Adam 500 TL'ye oyun odaklı sistem demiş. Buradaki adamlar (Technopat'tan bahsediyorum) her şeyin iyisini kötüsünü yazmış, böyle bir sistem akıl alacak bir sistem mi? Bilip bilmeden yorum yapmayın. Youtube algoritmaları saçma şekilde çıkıyor. Yani kategorilere göre öneride bulunuyor. Benim abone olduğum bir sürü kanal var 3d modelleme ile alakalı ama sevgili Youtube sağolsun onları göstermek yerine benim takip ettiğim "Teknoloji" kategorisindeki videoları önüme sunuyor. Bir şey bilmiyorsanız atıfta bulunmayın. He ama eleştiriden veya verilen tepkiyi ben algılayamıyorum derseniz oraya da bir şey diyemem. Ve bir daha bana ya da başkasına herhangi bir yerde atıfsız ithamlarda bulunmayın. Youtube algoritması hakkında;

Bilmem anlatabildim mi?

Diğerlerine gelirsek. Ben burada yaptığı işe değil, yaptığı yanlış veya sadece para kazanma gayesi ile atılan başlıklardan bahsediyorum. "500 TL'ye oyun odaklı PC" diye bir konu açsanıza "Bilgisayar Toplama" bölümüne. Youtube üzerinde benim karşıma bu çıktı ilgilendiğim bir alan olduğu için "Masaüstü PC" eleştirimi yaptım. Kişilerle veya yaptıklarıyla alakalı bir şey yazmadım. Sadece yanlış bir bilgi kümesinden oluşan içerik var onu eleştiriyorum, tabi anlayana. Herkes istediğini izlemekte özgür, bu arkadaşları izleyenlere de bir şey söylemedim benim eleştirdiğim ve beni sinirlendiren kısım 2017 yılında "500 TL'ye oyun odaklı sistem", Technopat'ta boşuna veriyoruz o zaman biz o tavsiyeleri.

Not: Satırları okumadan cevap yazacak olanlar siz yazmayın.

Son düzenleme:
Onların lirası gibi düşünmek lazım. Bizim 2000 TL ye topladığımız sistemi onlar 600 dolara topluyor.

Zaten kastettiğim o, 2000 TL'lik PC 600 dolar bile değildir, 400 dolardan fazla değildir. Sadece döviz değil, başka şeyler de katlıyor. Benim anlatmak istediğim, giriş seviyesi PC için bile zengin olmak gerekiyor, onlarda ise gariban bile taksit taksit alabilir.

Türkish Wedding hamburg yazarsanız yotube'a, ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…