3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Eylül 2020 #1 Duman Halimiz Duman parçasını çalıyorum. Ama Drop D olmadan, daha çok çalamıyorum gibi duruyor buradan XD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Duman Halimiz Duman parçasını çalıyorum. Ama Drop D olmadan, daha çok çalamıyorum gibi duruyor buradan XD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 21 Eylül 2020 #2 Sol kulağım bunu hiç beğenmedi. Başarısız diyemem, beğendim.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #3 Ma'at dedi: Sol kulağım bunu hiç beğenmedi. Başarısız diyemem, beğendim. Genişletmek için tıkla... Bende "bizimle dalga mı geçmiş neden doğru düzgün ses yok." diyorum. Sağ kulaklığıda takınca kendime geldim.
Ma'at dedi: Sol kulağım bunu hiç beğenmedi. Başarısız diyemem, beğendim. Genişletmek için tıkla... Bende "bizimle dalga mı geçmiş neden doğru düzgün ses yok." diyorum. Sağ kulaklığıda takınca kendime geldim.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Eylül 2020 #4 Ma'at dedi: Sol kulağım bunu hiç beğenmedi. Başarısız diyemem, beğendim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim güzel dostum. Awdiki dedi: Bende "bizimle dalga mı geçmiş neden doğru düzgün ses yok." diyorum. Sağ kulaklığıda takınca kendime geldim. Genişletmek için tıkla... XD.
Ma'at dedi: Sol kulağım bunu hiç beğenmedi. Başarısız diyemem, beğendim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim güzel dostum. Awdiki dedi: Bende "bizimle dalga mı geçmiş neden doğru düzgün ses yok." diyorum. Sağ kulaklığıda takınca kendime geldim. Genişletmek için tıkla... XD.