Bu sefer kendimi aştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeteneğinin pazarlama kısmına geliştirme kısmından daha az odaklanmalısın. Pazarlama kolay. Sonraya bırak onu.
Yeteneğinin pazarlama kısmına geliştirme kısmından daha az odaklanmalısın. Pazarlama kolay. Sonraya bırak onu.
Burada tam olarak demek istediğin şeyi anlamak için bir kaç kez okudum ama yaklaşsam bile, tam anlayamadım sanırım. Biraz daha açar mısın? :/

Bir tahminde bulunmama izin ver. Sesini geliştirmekle ilgili hiçbir rutin takip etmiyorsun. Sadece sosyal medya tüccarlığı bu. Bunun kötü bir şey olduğundan bahsetmiyorum. Sadece hedefi ileride profesyonel bir ses sanatçısı olmak isteyen biri daha çok eve kapanmalı, pratik yapmalı. Bir şeyler paylaşarak vakit kaybetmemeli. Vakit kaybediyorsun.

Aslında pratiğimi test videoları çekerek yapıyorum desem? Ayrıca çok sık pratik yapabilme imkanım yok lakin babam sık sık evde bulunduğundan, sesimi çıkaramıyorum o varken. Rahatsız oluyor. Bu nedenle yurtdışına veya başka bir eve taşınırsak, mutlaka dubleks eve taşınmayı isteyeceğim. Kendi katım olursa, rahat ederim. Ama söylediklerine hak veriyorum gerçekten böyle olmak için bunları yapmak şart fakat, şu anki koşullar altında her gün pratik yapabilme imkanım yok. Sürekli evde tek olmam gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…