bercesteS Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #21 Hayır yok. Taşındım, tüm her şeyim bursada kaldı. Bilgisayar almıştım fakat onunda sevinci kalmadı.
C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 23 Ekim 2021 #22 Archley dedi: Sana şunu söyleyeyim 8'de tüm sınıf geleceğin kekosuna aday olabilir. Daha kötü günler bekliyor. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Hocam konuyu daha açabilir misiniz? Geleceğin keksou derken nasıl bir şey?
Archley dedi: Sana şunu söyleyeyim 8'de tüm sınıf geleceğin kekosuna aday olabilir. Daha kötü günler bekliyor. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Hocam konuyu daha açabilir misiniz? Geleceğin keksou derken nasıl bir şey?
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.947 Makaleler 2 Çözümler 30 23 Ekim 2021 #23 LOTR Manyağı dedi: Mart'ın sonunda oğlum Oscar'ı sahiplendik. 6 ayını bitirdi bizimle. O geldikten sonraki her gün güzel. Oscar kim mi? Genişletmek için tıkla... Annem izin verse sahiplenicem bende kedi ama. İzin vermiyor. ( Bu arada kedi aldık diyen varsa bu forumda konuya mesaj yazmadan gitsin. Kediler eşya değildir canlıdır! ) Cuvas dedi: Sürprizbozan Hocam konuyu daha açabilir misiniz? Geleceğin keksou derken nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Kavga isteyen her şeye. Sizin fiziksel özelliklerinizle dalga geçen. Hep toplu dolanan tek kişi dolaşırken süt dökmüş kedi olan insanlar.
LOTR Manyağı dedi: Mart'ın sonunda oğlum Oscar'ı sahiplendik. 6 ayını bitirdi bizimle. O geldikten sonraki her gün güzel. Oscar kim mi? Genişletmek için tıkla... Annem izin verse sahiplenicem bende kedi ama. İzin vermiyor. ( Bu arada kedi aldık diyen varsa bu forumda konuya mesaj yazmadan gitsin. Kediler eşya değildir canlıdır! ) Cuvas dedi: Sürprizbozan Hocam konuyu daha açabilir misiniz? Geleceğin keksou derken nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Kavga isteyen her şeye. Sizin fiziksel özelliklerinizle dalga geçen. Hep toplu dolanan tek kişi dolaşırken süt dökmüş kedi olan insanlar.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 23 Ekim 2021 #24 Archley dedi: Annem izin verse sahipleneceğim bende kedi ama. İzin vermiyor. ( Bu arada kedi aldık diyen varsa bu forumda konuya mesaj yazmadan gitsin. Kediler eşya değildir canlıdır! ) Genişletmek için tıkla... Kediler ev hayatına en kolay adapte olan canlılardandır. Umarım ikna edersiniz ailenizi. Ayrıca benim kediler hakkındaki fikirlerimi merak ediyorsanız ya da sormak istediğiniz bir soru olursa imzamdaki rehbere bakıp sonrasında bana yazabilirsiniz.
Archley dedi: Annem izin verse sahipleneceğim bende kedi ama. İzin vermiyor. ( Bu arada kedi aldık diyen varsa bu forumda konuya mesaj yazmadan gitsin. Kediler eşya değildir canlıdır! ) Genişletmek için tıkla... Kediler ev hayatına en kolay adapte olan canlılardandır. Umarım ikna edersiniz ailenizi. Ayrıca benim kediler hakkındaki fikirlerimi merak ediyorsanız ya da sormak istediğiniz bir soru olursa imzamdaki rehbere bakıp sonrasında bana yazabilirsiniz.
TBaginsolcepi Picopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 11 Yer Fox Rİver 23 Ekim 2021 #25 Temmuz ayında bir kedi sahiplenmiştim çok güzel bir anıydı benim için lakin kediyi sahiplendirmek zorunda kaldık
Temmuz ayında bir kedi sahiplenmiştim çok güzel bir anıydı benim için lakin kediyi sahiplendirmek zorunda kaldık
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 23 Ekim 2021 #26 İlk tercihime yerleşmek.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 23 Ekim 2021 #27 İlk kez orta-üst seviye bir bilgisayarım oldu, çok mutlu olmuştum.