GokhanAlb Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Ben 9. sınıfım ve özürsüz devamsızlığım 10'u geçti. Aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı. Acaba bu sene lisede devamsızlıktan kalma var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Ben 9. sınıfım ve özürsüz devamsızlığım 10'u geçti. Aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı. Acaba bu sene lisede devamsızlıktan kalma var mı?
R RamboConi Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #2 Bildiğim kadarıyla devamsızlık yok.
Juğubuğule Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #3 GokhanAlb dedi: Ben 9. sınıfım ve özürsüz devamsızlığım 10'u geçti. Aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı. Acaba bu sene lisede devamsızlıktan kalma var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten doğru düzgün sınavlar olmadığı ve online ders işlediğimiz için devamsızlık olmaz diye düşünüyorum
GokhanAlb dedi: Ben 9. sınıfım ve özürsüz devamsızlığım 10'u geçti. Aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı. Acaba bu sene lisede devamsızlıktan kalma var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten doğru düzgün sınavlar olmadığı ve online ders işlediğimiz için devamsızlık olmaz diye düşünüyorum