Abilerim lütfen tartışmayın artık. Her ikinizin adına ben özür diliyorum.
İnanıp inanmamak sizin elinizde, ama kimse görüşünüzü umursamıyorBence bebek olan sizsiniz. Aslını öğrenemeden konuşan birisi bana ''aslını bilmeden konuşmak kolay tabii'' demesi çok komik. Güzelce şu şu demek zorundasınız. Bu forumda ben de dahil herkes birbirine hitap ederken düzgün hitap etmek zorunda. '' Klavye önerilerine basarken birden fazla basışım sonucu ortaya çıkan bir olguydu'' Mesela bu cümleyi ben söylesem eminim ''yalancı'' diyecektiniz. Ben olabilir diyorum![]()
Ben sizin gibi inanmazlık yapmıyorum merak etmeyin. Halen kendisi savunmaya çalışıyorsun garip. Ben bir link attım ve neden attığımı bilmeden beni ''yalancı'' duruma düşürmeniz çok komik. Ben forumuma bakıyorum zaten sıkıntı yok.İnanıp inanmamak sizin elinizde, ama kimse görüşünüzü umursamıyor. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilim, işin aslını öğrenmeden bir şey biliyormuş gibi konuşan da sensin. Artık lütfen sus da Forum'una bak.
Daha yorum yapmıyorum rezil olma. İyi Sosyaller!Ben sizin gibi inanmazlık yapmıyorum merak etmeyin. Halen kendisi savunmaya çalışıyorsun garip. Ben bir link attım ve neden attığımı bilmeden beni ''yalancı'' duruma düşürmeniz çok komik. Ben forumuma bakıyorum zaten sıkıntı yok.
Rezillikte çığır açmışsınız, yazdıklarımı okumaya tenezzül etmeyen insan: İyi Sosyaller!Daha yorum yapmıyorum rezil olma. İyi Sosyaller!
Konuyu kapatmaya çalışıyorum sus artık bre koyun.Rezillikte çığır açmışsınız, yazdıklarımı okumaya tenezzül etmeyen insan: İyi Sosyaller!
Neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.