Bu sene lisede kalma olur mu?

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 2.509
Bence bebek olan sizsiniz. Aslını öğrenemeden konuşan birisi bana ''aslını bilmeden konuşmak kolay tabii'' demesi çok komik. Güzelce şu şu demek zorundasınız. Bu forumda ben de dahil herkes birbirine hitap ederken düzgün hitap etmek zorunda. '' Klavye önerilerine basarken birden fazla basışım sonucu ortaya çıkan bir olguydu'' Mesela bu cümleyi ben söylesem eminim ''yalancı'' diyecektiniz. Ben olabilir diyorum 🙃
İnanıp inanmamak sizin elinizde, ama kimse görüşünüzü umursamıyor :). Kimseye açıklama yapmak zorunda değilim, işin aslını öğrenmeden bir şey biliyormuş gibi konuşan da sensin. Artık lütfen sus da Forum'una bak.

İnanıp inanmamak sizin elinizde, ama kimse görüşünüzü umursamıyor :). Kimseye açıklama yapmak zorunda değilim, işin aslını öğrenmeden bir şey biliyormuş gibi konuşan da sensin. Artık lütfen sus da Forum'una bak.
Ben sizin gibi inanmazlık yapmıyorum merak etmeyin. Halen kendisi savunmaya çalışıyorsun garip. Ben bir link attım ve neden attığımı bilmeden beni ''yalancı'' duruma düşürmeniz çok komik. Ben forumuma bakıyorum zaten sıkıntı yok.

Ben sizin gibi inanmazlık yapmıyorum merak etmeyin. Halen kendisi savunmaya çalışıyorsun garip. Ben bir link attım ve neden attığımı bilmeden beni ''yalancı'' duruma düşürmeniz çok komik. Ben forumuma bakıyorum zaten sıkıntı yok.
Daha yorum yapmıyorum rezil olma. İyi Sosyaller!

Çünkü üniversite sınavında OBP söz konusu. Yani lisedeki ortalamaya bağlı olarak sizleri sıralamada geri atabiliyor. Eğer herkesin geçmesi gibi bir durum söz konusu olursa, birçok emek harcayan öğrenci OBP yüzünden istediği üniversiteye yerleşemeyecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı