OBP, öğretmenlerin bahsettiği kadar önemli mi? Önemli veya önemsiz bana sayılarla, somut verilerle açıklayabilir misiniz?
Kesinlikle! OBP en iyi ise 5 binden fazla kişinin önüne atlayabilirsin.Ayni zamanda kötü ise 5 binden fazla kişinin arkasına düşebilirsiniz!OBP, öğretmenlerin bahsettiği kadar önemli mi? Önemli veya önemsiz bana sayılarla, somut verilerle açıklayabilir misiniz?
Obp kırılmasını engellemek için mi?Evet, hatta genelde insanlar garanti olsun diye 1 üni yazmaktansa mezun senelerinde obp'leri yanmasın ve yaptıkları netten bağımsız daha düşük sıra elde etmeme adına tercih yapmadan tekrar hazırlanırlar. Sıralamaların üzerinde çok büyük etkisi var obp'nin
Evet, tercihten sonra obpleri katılmadan hesaplanıyorObp kırılmasını engellemek için mi?
geçen sene 100k geriye attı beniOBP, öğretmenlerin bahsettiği kadar önemli mi? Önemli veya önemsiz bana sayılarla, somut verilerle açıklayabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.