Bu şey RAT mı?

Falcoo

Picopat
Daha fazla  
Başka bir forumda okudum az önce beyaz ile gösterdiğim yazı varsa dinleniyormuşuz sözde böyle şeylere çok takarım bu şey cidden doğru mu? RAT varsa nasıl anlarım şu anda Kaspersky'la tam tarama yapıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-04-20 231722.png

Kaspersky ile tam taramanız bittikten sonra Malwarebytes ile de tam tarama gerçekleştirin.
(Güvenli modda)

Başka bir forumda okudum az önce beyaz ile gösterdiğim yazı varsa dinleniyormuşuz sözde böyle şeylere çok takarım bu şey cidden doğru mu? RAT varsa nasıl anlarım şu anda Kaspersky'la tam tarama yapıyorum.

Eki Görüntüle 2474527

Evet bu RAT. Fakat farklı bir RAT karşı tarafa dosyaların ulaşması gereken cihaza ulaşamıyor yani dosyaların güvende (sanırım) ne indirdiysen derhal sil ve güzel sağlam bir tarama yap.

Evet bu RAT. Fakat farklı bir RAT karşı tarafa dosyaların ulaşması gereken cihaza ulaşamıyor yani dosyaların güvende (sanırım) ne indirdiysen derhal sil ve güzel sağlam bir tarama yap.

En son t laun*her dışında hiçbir şey indirmedim ve bu RAT mevzusu kafamda uzun süredir var ne indirip hangi dosyadan geçtiğimi bilmiyorum.

En son t laun*her dışında hiçbir şey indirmedim ve bu RAT mevzusu kafamda uzun süredir var ne indirip hangi dosyadan geçtiğimi bilmiyorum.

Gorkonun dediğini yap güzelce bir tara sonra güvenli modda tara hatta 360 Security falan 2 3 uygulama daha indir onlarlada ttara aynı anda.

Hangi komut ile bu taramayı yaptınız?

netstat -n​

Gorkonun dediğini yap güzelce bir tara sonra güvenli modda tara hatta 360 Security falan 2 3 uygulama daha indir onlarlada ttara aynı anda.

Syn sent ile alakalı başka konularada baktım RAT ile alakalı genelde kimse bunun RAT olmadığını söylemiş yanılıyor olma ihtimaliniz var mı?

RAT dolduğunu düşünmüyorum. Local IP adresleri arasında işlem oluyor. Yani bilgisayardaki bir program başka programa bir şey gönderiyor ama ulaşamıyor. CMD'ye şunu yazınca ne çıkıyor.
"netstat -nob"

RAT dolduğunu düşünmüyorum. Local IP adresleri arasında işlem oluyor. Yani bilgisayardaki bir program başka programa bir şey gönderiyor ama ulaşamıyor. CMD'ye şunu yazınca "
netstat -nob" ne çıkıyor.
İstenen işlem için yükseltme gerekiyor. böyle bir yazı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı