Trabzonsporluları listeden çıkarırsan objektif olur. İyi oynuyor gibi görünseler de taraftarı övülmeyi hak etmiyor.
Sosyal medyada vesaire şu bordo mavi saçmalığını gördükçe kin tutmaya başlıyorum. Sanki yıllardır süper ligi domine ediyorlarmış gibi bir hakaretler vesaireler... Sanki bana 1966'dan beri süper lig şampiyonu(!). Hayatımda ne kadar Trabzonspor'u tutan varsa çıkarmaya başladım. İnsan olduklarını düşünmüyorum. Biz insan gibi maçımızı izleyip iki futbol konuşacağız hemen işin içine bir şey sokup zehir etmeyi başarıyorlar. Zaten yıllarca siyasette ülkenin yönünü uçurumdan aşağı ittikleri yetmemiş gibi futbolda da hakemleriyle katliam yapıyorlar. Görüyoruz 3 büyüklere ne kadar kötü hakemler ve maçlar veriyorlar. Bütün hakemlerde bilmem kaçıncı göbekten Trabzonlu çıkıyor ne hikmetse...
Okurken aşırı zevk aldım ve eğlendim, teşekkürler dostum. Trabzonspor'u siyasetle karıştırıyorsun ama ne hikmetse iktidar geldiğinden beri bir başarısı yok. Kendi beceriksizliklerinizi hep başkalarında aramadığınız sürece daha beter olmaya mahkumsunuz. (İnşallah olursunuz.) Yıllarca hakemler tarafından doğranmış takımı hakemler tarafından kollanıyor demen saçmalıktan başka bir şey değil. Hayatından çıkardığın Trabzonlu insanlara iyilik yapmışsın bence. Ayrıca hayatınızın her alanında Trabzonlular ile karşılacaksın, belki de CB olmasını istediğin adamda Trabzonludur?