Bu site sisteme virüs bulaştırır mı?

Yer
İstanbul/Ataşehir
Bugün bu güvenilir olmayan siteye saçma bir şekilde girdim. Bu site Windows'a herhangi bir virüs bulaştırır mı? Adwcleaner tarama sonucu temiz çıktı. Yine de tedirgin olmalı mıyım?Neden ilgilenen kimse yok?

Son düzenleme:
VirusTotal'de baktım sonuçlar temiz çıktı. Bence girme çünkü uzantısı bir farklı geldi bana. Ne olur ne olmaz girme bence ama sen bilirsin. Virüs bulaşırsada Kaspersky Mobile ile tara.

Eğer bilgisayardan girdiysen virüs taraması yap tedirgin olursan. Kaspersky iş görür onla iyice tarat. Ama bence bulaşma o siteye. Uzantısı farklı ise hep tırsarım .
Adw cleaner haricinde Kaspersky yeterli midir peki?
onion.pet'e girmiştim daha saçmasını bulamazsın herhalde.
O nedir hocam?
Eğer bilgisayardan girdiysen virüs taraması yap tedirgin olursan. Kaspersky iş görür onla iyice tarat. Ama bence bulaşma o siteye. Uzantısı farklı ise hep tırsarım .
Kaspersky mobile taraması temiz çıkmıştı zaten hocam.
Hocam bi şey sordum ama sanırım gelmedi bildirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…