Recep Baltaş'ın 1400 bildirimi vardı bir hafta önce. Açılan her 3 konudan 1'inde (çoğu gereksiz sorular) Recep Baltaş etiketleniyor. Hangisine baksın ? 3000 kişilik Youtube kanalıyla mı kıyaslıyorsun burayı ? Sabahın altısı olmuş bırak da uyuyalım. 5'te yattı yöneticiler haberin var mı ? Her şeyden haberi oluyor tüm yöneticilerin merak etme.
Piyasada bunca telefon varken neden General Mobile Discovery ? Niye Moto G almıyor adam. Android L gelecek. Discovery için çıkmak bilmeyen beta güncellemelerle uğraşıyor insanlar. Gelse ne olacak ? Çok mu iyi olacak ? Kullanılan kanserojen madde ne olacak ? Bir de LG G2 gibi bir telefon varken Discovery Elite önerenler var ya, onlar için şu söz söylenebilir : "İnsan gerçekten hayret ediyor." Çok beğendiyseniz sarılıp uyuyabilirsiniz ancak piyasadaki en iyi fiyat en iyi performans dersen ceza alırsın. Ayrıca yanlış tavsiyede bulunan herkes ceza alıyor merak etme. Bu konuda ceza alanların klasik tepkisidir bu. "Tek yanlış bilgilendirme yapan ben miyim, forumda binlerce yanlış bilgilendirme var ?" Komik değil mi bu dediğin ? "Trafik kurallarına uymayan binlerce kişi var ben niye suçlu oluyorum?" demeye benziyor bu. Yöneticilerin çalışma sistemini bilip bilmeden uzaktan yorum yapma.
Bütün bunlardan sonra gelip yöneticiler hakkında yorum yapamazsın. Hele hesap sorar gibi yorum yapamazsın. Yöneticiler her şeyin farkında merak etme sen. Bir Youtube kanalını örnek göstererek "Ben kanalımda her soruya yetişiyorum. Recep Baltaş konularla ilgilenmiyor." diyerek haddini aşan yorumlarda bulunma.
Önüne gelen yönetici olmuyor ayrıca. Yıllardır yöneticilik yapıyorum bu sitede. Kullandığın her cümle tamamen palavra. Üyelik tarihime bak bir istersen. Önüne gelen miyim sence ? Sitede bulunmak istemiyorsan istekte bulunursun hesabını sileriz. Burada kalacaksan da kurallara uyacaksın. Kimseye taviz veremeyiz kusura bakma. GM'ye bir kastım yok ama sizin GM ile bir anlaşmanız var mı bilemem.