"Bu siteye ulaşılamıyor, bağlantınız güvenli değil" Hatası

sum41

Kilopat
Bu hataları daha önce de yaşamıştım, format attım düzeldi. Format attıktan iki gün sonra tekrar aynı hatayı almaya başladım. Bilgisayarda virüs olduğuna eminim. Laptopta böyle bir sorun yaşamıyorum. Format atmadan önce farklı Antivirüs ve Antimalware programları ile tarattım fakat hiç bir virüs bulamadı. Format attıktan sonra ilk iş olarak Bitdefender antivirüs programını kurdum, fakat 2 gün sonra tekrar aynı sorun başladı.

Virüsü kaldırmak için kullandığım programlar:

• Rkill
  • CureIt
  • Malwarebytes
  • AdwCleaner
  • Norton Power Eraser
  • BitDefender
Screenshot_1.png Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png Screenshot_5.png Screenshot_6.png Screenshot_7.png Screenshot_8.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Virus ile alakası yok. Sadece browser'ın aldığı bir ön güvenlik önleminden ibaret. Devam edip etmemek kullanıcının kararına bırakılıyor. Oyun indirdiğim bazı sitelere güvendiğim için devam et diyorum. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım.

Söylediklerinizi uyguladım fakat bir sonuç alamadım. Windows güncelleştirmeden sonra bu hatayı almaya başladığımı fark ettim. Windows'u önceki sürüme güncelledim sorun çözüldü. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı