B.B. Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 147 Yer Bitchfield, England 5 Mart 2019 #1 Eskiden girdiğim siteye giremez oldum, girdiğimde hata alıyorum. Ne yapabilirim? Lütfen yardım ediniz. Bu siteye ulaşılamıyor Genişletmek için tıkla... Bağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma ERR_CONNECTION_RESET Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2019
Eskiden girdiğim siteye giremez oldum, girdiğimde hata alıyorum. Ne yapabilirim? Lütfen yardım ediniz. Bu siteye ulaşılamıyor Genişletmek için tıkla... Bağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma ERR_CONNECTION_RESET Genişletmek için tıkla...
Ghost60 Kilopat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #2 Hocam sitenin adını atar mısınız bir de vpn ile şansını deneyin.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #3 DNS değiştirerek veya Chrome VPN eklentileriyle deneyin girecek mi bakalım
I ismet_10 Hectopat Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #4 Türkiyeden erişime engellenmiştir.Vpn ile girer büyük ihtimal site komple kapanmadı ise.
B.B. Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 147 Yer Bitchfield, England 5 Mart 2019 #5 Fatih Işık dedi: DNS değiştirerek veya Chrome VPN eklentileriyle deneyin girecek mi bakalım Genişletmek için tıkla... VPN ile giriyor ancak eskiden vpnsiz de girebiliyordum.
Fatih Işık dedi: DNS değiştirerek veya Chrome VPN eklentileriyle deneyin girecek mi bakalım Genişletmek için tıkla... VPN ile giriyor ancak eskiden vpnsiz de girebiliyordum.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #6 B.B. dedi: VPN ile giriyor ancak eskiden vpnsiz de girebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bağlanmak istediğiniz site sonradan yasaklanmış olabilir o zaman. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Siteyi yazarsanız biz de deneyelim
B.B. dedi: VPN ile giriyor ancak eskiden vpnsiz de girebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bağlanmak istediğiniz site sonradan yasaklanmış olabilir o zaman. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Siteyi yazarsanız biz de deneyelim
B.B. Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 147 Yer Bitchfield, England 5 Mart 2019 #7 Ghost60 dedi: Hocam sitenin adını atar mısınız bir de vpn ile şansını deneyin. Genişletmek için tıkla... Fatih Işık dedi: Bağlanmak istediğiniz site sonradan yasaklanmış olabilir o zaman. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Siteyi yazarsanız biz de deneyelim Genişletmek için tıkla... Hocam resim upload sitesi hızlı diye her zaman bunu kullanıyorum. Site yasaklansa başka türlü hata vermez miydi? www.imagebam.com Son düzenleme: 5 Mart 2019
Ghost60 dedi: Hocam sitenin adını atar mısınız bir de vpn ile şansını deneyin. Genişletmek için tıkla... Fatih Işık dedi: Bağlanmak istediğiniz site sonradan yasaklanmış olabilir o zaman. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Siteyi yazarsanız biz de deneyelim Genişletmek için tıkla... Hocam resim upload sitesi hızlı diye her zaman bunu kullanıyorum. Site yasaklansa başka türlü hata vermez miydi? www.imagebam.com
yakoSin Decapat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 114 Çözümler 1 5 Mart 2019 #8 Site bende açılıyor. Dns'lerini değiştir, tavsiyem 8.8.8.8 / 8.8.4.4
B.B. Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 147 Yer Bitchfield, England 5 Mart 2019 #9 yakoSin dedi: Site bende açılıyor. Dns'lerini değiştir, tavsiyem 8.8.8.8 / 8.8.4.4 Genişletmek için tıkla... DNS değiştirmeden girmenin bir yolu var mı? Çünkü eskiden girebiliyordum.
yakoSin dedi: Site bende açılıyor. Dns'lerini değiştir, tavsiyem 8.8.8.8 / 8.8.4.4 Genişletmek için tıkla... DNS değiştirmeden girmenin bir yolu var mı? Çünkü eskiden girebiliyordum.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #10 B.B. dedi: Hocam resim upload sitesi hızlı diye her zaman bunu kullanıyorum. Site yasaklansa başka türlü hata vermez miydi? www.imagebam.com Genişletmek için tıkla... Bende de açılmıyor hocam. Tek çare DNS veya proxy uygulamaları
B.B. dedi: Hocam resim upload sitesi hızlı diye her zaman bunu kullanıyorum. Site yasaklansa başka türlü hata vermez miydi? www.imagebam.com Genişletmek için tıkla... Bende de açılmıyor hocam. Tek çare DNS veya proxy uygulamaları