'Bu siteye ulaşılamıyor' hatası

blenxi

Kilopat
Daha fazla  
Superbox kullanıyorum. Eskiden böyle bir problem yoktu. Son 1 haftadır belli başlı sitelere girmiyor. Örneğin Binance. Kripto ile alakalı sitelere de girmiyor.

DNS ayarlarını değiştirdim, otomatik yaptım (Şu an 8884'de), çerezleri ve geçmişi temizledim, Chrome varsayılan ayarlara döndürdüm, farklı tarayıcı denedim, burada paylaşılan Complete ınternet repair indirdim denedim, pcpp elle şekillendirmeyi otomatik yaptım vs. hiçbiri olmadı. İnternetten bulduğum diğer çözümleri de denedim. Sadece VPN ile giriliyor bu sitelere.

Ne yapmamız lazım?

Bu benim sabit internetimde de olan bir sorun. Bazen Google'a de VPN'siz giremiyorum. Çoğu yabancı tutorial sitelerine de VPN'siz giremiyorum. Sonra birden düzeliyor. Sonra tekrar bozuluyor. TR internetinde yeni sansürler koyalım diye interneti bozuyorlar herhalde.

Bu benim sabit internetimde de olan bir sorun. Bazen Google'a de VPN'siz giremiyorum. Çoğu yabancı tutorial sitelerine de VPN'siz giremiyorum. Sonra birden düzeliyor. Sonra tekrar bozuluyor. TR internetinde yeni sansürler koyalım diye interneti bozuyorlar herhalde.

Benim de aklıma o geldi. Yeni bir şeyler deniyorlar sanırım. Kripto ile alakalı hiçbir siteye giremiyorum.

Araştırdığım kadarıyla bu Turkcell denen kurum güvenli internet adı altında milletin internetini böyle kısıtlıyormuş. Şikayetvar'da benzer bir sürü şikayet var. Ben güvenli interneti geçen hafta iptal ettirmiştim ama sanırım halen devam ediyor. Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı