Bu siteye ulaşılamıyor hatası

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Binance TR'ye girerken bu siteye ulaşılamıyor hatasını alıyorum. Eskiden sayfayı birkaç defa yenileyince sorun çözülüyordu ama artık hiç açılmıyor. Bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor. Brave tarayıcısından deneyince açılıyor. Birçok yöntem denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Vpn ile denediğimde siteye hemen giriş yaptı. Bunun üzerine modemi açıp kapadım sonra aynı hata çıktı. Denediğim yöntemleri bırakıyorum bakabilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim yaklaşık 3-4 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. Chrome'da siteye giriş yapamıyorum.

Video
Yazı
Video

Yaptım sonra Chrome'u kapatıp yeniden giriş yaptım. Şu an hala problem var.

Yerel intranet ve güvenilen siteler kısmındaki güvenlik düzeylerini de düşür.

Güvenli internet açıkmı değil mi diye bak hocam dediğim gibi.

Güvenli interneti açık olsaydı siteye girmeye çalışırken turkcellin sayfasına atıp hata verirdi.

www.turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Menüde yer alan "Güvenli İnternet" bölümüne tıklayın. Burada size uygun olan "Güvenli İnternet Profili"ni seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti'ni iptal ettirmek istediğinizde aynı bölümden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…