Bu siteye ulaşılamıyor hatası

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Binance TR'ye girerken bu siteye ulaşılamıyor hatasını alıyorum. Eskiden sayfayı birkaç defa yenileyince sorun çözülüyordu ama artık hiç açılmıyor. Bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor. Brave tarayıcısından deneyince açılıyor. Birçok yöntem denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Vpn ile denediğimde siteye hemen giriş yaptı. Bunun üzerine modemi açıp kapadım sonra aynı hata çıktı. Denediğim yöntemleri bırakıyorum bakabilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim yaklaşık 3-4 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. Chrome'da siteye giriş yapamıyorum.

Video
Yazı
Video

Yerel intranet ve güvenilen siteler kısmındaki güvenlik düzeylerini de düşür.

Güvenli interneti açık olsaydı siteye girmeye çalışırken turkcellin sayfasına atıp hata verirdi.
Yerel intranet bölümünde yoktu o seçenek özel ayarlar deyip düşürdüm. Güvenilen siteler kısmında da düşük ayara aldım yine denedim ama olmadı.

İnternet kimin üzerine kayıtlıysa onun hesabından girip bakabilirsin ama az önce dediğimi yapmanı öneririm, diğerlerini de düşüğe çekip dene.
Hocam dediğim gibi 3 yeriş de en düşüğe alıp tarayıcıyı yeniden başlattım ve denedim. Hala aynı hatayı veriyor. Virüs programım olan Bitdefender'ı da devre dışı bıraktım hatta.

Hocam dediğim gibi 3 yeriş de en düşüğe alıp tarayıcıyı yeniden başlattım ve denedim. Hala aynı hatayı veriyor. Virüs programım olan BitDefender'ı da devre dışı bıraktım hatta.

Vallahi bende de güvenli internet var, sana dediğim şeyleri uyguladığım zaman sorun bende çözülmüştü.

Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur dene.

Biraz geç yazıyorum ama bende aynı sorunu yaşıyorum.Farklı cihaz yada internetten girsem bile hata veriyor.Ama vpn ile girince sorunsuz bir şekilde giriyorum sorunu nasıl çözebilirim?

Biraz geç yazıyorum ama bende aynı sorunu yaşıyorum.Farklı cihaz yada internetten girsem bile hata veriyor.Ama vpn ile girince sorunsuz bir şekilde giriyorum sorunu nasıl çözebilirim?
Ben hala çözemedim farklı bir tarayıcıdan giriyorum binance'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…