Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 30 Nisan 2020 #61 painkiller dedi: B.) Yolcu uçağında taşınamaz. Genişletmek için tıkla... Sadece kargo uçağı diyor. Kafama yatan şık B. Kargo, yolcu uçağında taşınamaz demek istiyor.
painkiller dedi: B.) Yolcu uçağında taşınamaz. Genişletmek için tıkla... Sadece kargo uçağı diyor. Kafama yatan şık B. Kargo, yolcu uçağında taşınamaz demek istiyor.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 30 Nisan 2020 #62 painkiller dedi: Pilot isterse ve haklı gerekçesi varsa yolcuyu ve bavulunu bile indirebilir reddedebilir uçaktan Genişletmek için tıkla... Sirf bu yuzden 'E' dedim. Belki seçenekler içinde yok ama pilot hepsini gerekçe gösterebilir. Hava yolu anayasasında buna, pilot inisiyatifi diyoruz Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
painkiller dedi: Pilot isterse ve haklı gerekçesi varsa yolcuyu ve bavulunu bile indirebilir reddedebilir uçaktan Genişletmek için tıkla... Sirf bu yuzden 'E' dedim. Belki seçenekler içinde yok ama pilot hepsini gerekçe gösterebilir. Hava yolu anayasasında buna, pilot inisiyatifi diyoruz
KS KS painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 30 Nisan 2020 #63 Tortue dedi: Sadece kargo uçağı diyor. Kafama yatan şık B. Genişletmek için tıkla... Acaba yolcu uçağı için fazla ağır diye mi sadece kargo uçağı ibaresi var? Lemi Galip dedi: Sirf bu yuzden 'E' dedim. Belki seçenekler içinde yok ama pilot hepsini gerekçe gösterebilir. Hava yolu anayasasında buna, pilot insiyatifi diyoruz Genişletmek için tıkla... Pilot dediğin mahallede topu olan ve takımı seçen çocuk anlaşılan
Tortue dedi: Sadece kargo uçağı diyor. Kafama yatan şık B. Genişletmek için tıkla... Acaba yolcu uçağı için fazla ağır diye mi sadece kargo uçağı ibaresi var? Lemi Galip dedi: Sirf bu yuzden 'E' dedim. Belki seçenekler içinde yok ama pilot hepsini gerekçe gösterebilir. Hava yolu anayasasında buna, pilot insiyatifi diyoruz Genişletmek için tıkla... Pilot dediğin mahallede topu olan ve takımı seçen çocuk anlaşılan
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 30 Nisan 2020 #64 painkiller dedi: Acaba yolcu uçağı için fazla ağır diye mi sadece kargo uçağı ibaresi var? Genişletmek için tıkla... Kargo, yolcu uçağında taşınamıyor hocam işte, aaa zorlamayın lütfen. Şaka bir yana, sanırım öyle. Ağırlığından dolayı olabilir. Uçaklar hakkında hiç bir bilgim yok. Yolcu uçağı ile kargo uçaklarının kaldırabildikleri ağırlık vesaire olabilir.
painkiller dedi: Acaba yolcu uçağı için fazla ağır diye mi sadece kargo uçağı ibaresi var? Genişletmek için tıkla... Kargo, yolcu uçağında taşınamıyor hocam işte, aaa zorlamayın lütfen. Şaka bir yana, sanırım öyle. Ağırlığından dolayı olabilir. Uçaklar hakkında hiç bir bilgim yok. Yolcu uçağı ile kargo uçaklarının kaldırabildikleri ağırlık vesaire olabilir.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 30 Nisan 2020 #65 painkiller dedi: Pilot dediğin mahallede topu olan ve takımı seçen çocuk anlaşılan Genişletmek için tıkla... Zaten, topu en yükseğe kim atacak yarismasini da onlar başlattı. Gözleri hep havadaydı Hocam birde karada pilot olanlar var. Buradan onlara selam yollamak istiyorum
painkiller dedi: Pilot dediğin mahallede topu olan ve takımı seçen çocuk anlaşılan Genişletmek için tıkla... Zaten, topu en yükseğe kim atacak yarismasini da onlar başlattı. Gözleri hep havadaydı Hocam birde karada pilot olanlar var. Buradan onlara selam yollamak istiyorum
KS KS painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 30 Nisan 2020 #66 Lemi Galip dedi: Hocam birde karada pilot olanlar var. Buradan onlara selam yollamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Aynen onlar gerçek uçucular işte Etil ve metil alkolü karıştırmasalar iyi olacak da işte Tortue dedi: Kargo, yolcu uçağında taşınamıyor hocam işte, aaa zorlamayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Peki peki özür
Lemi Galip dedi: Hocam birde karada pilot olanlar var. Buradan onlara selam yollamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Aynen onlar gerçek uçucular işte Etil ve metil alkolü karıştırmasalar iyi olacak da işte Tortue dedi: Kargo, yolcu uçağında taşınamıyor hocam işte, aaa zorlamayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Peki peki özür
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 30 Nisan 2020 #67 painkiller dedi: Aynen onlar gerçek uçucular işte Etil ve metil alkolü karıştırmasalar iyi olacak da işte Peki peki özür Genişletmek için tıkla... Kendimi yakaladım ve teslim ediyorum.
painkiller dedi: Aynen onlar gerçek uçucular işte Etil ve metil alkolü karıştırmasalar iyi olacak da işte Peki peki özür Genişletmek için tıkla... Kendimi yakaladım ve teslim ediyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #68 Lemi Galip dedi: Hocam bir de karada pilot olanlar var. Buradan onlara selam yollamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bir de pilot kalemler var, ben de onlara selam yollamak istiyorum.
Lemi Galip dedi: Hocam bir de karada pilot olanlar var. Buradan onlara selam yollamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bir de pilot kalemler var, ben de onlara selam yollamak istiyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 30 Nisan 2020 #69 painkiller dedi: Etil ve metil alkolü karıştırmasalar iyi olacak da işte Genişletmek için tıkla... Yere basik Dogan SLXing 747 ve pilotu
painkiller dedi: Etil ve metil alkolü karıştırmasalar iyi olacak da işte Genişletmek için tıkla... Yere basik Dogan SLXing 747 ve pilotu
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 30 Nisan 2020 #70 Bence taşımak için ağır olmalı. Çünkü resimde denildiğine göre hareket ettim. O paket başka bir uçakla gelebilir.
Bence taşımak için ağır olmalı. Çünkü resimde denildiğine göre hareket ettim. O paket başka bir uçakla gelebilir.